Batman – Filmvetítés a Corvintetőn

Huszonöt éve mutatták be a mozik Tim Burton első Batman-filmjét. Az évforduló alkalmából a Corvintető tetőteraszán e hét csütörtökén ünnepi, különleges hangulatú vetítést rendeznek a csillagok alatt, ingyen popcornnal.

Gotham City az örök sötétség nyomasztó városa, ahol a lakosság csupán egyetlen megmentőre támaszkodhat: Batmanre (Michael Keaton), az éjszakában fantomként megjelenő, sötét lovagra, aki megszállottja a bűnüldözésnek. A nagyváros fülledt kohójának két abnormális teremtménye – a denevérként suhogó igazságharcos és a macskanadrágban táncoló bohóc-pszichopata Joker – a gótikus templomtornyok és sötét háztetők szürreális világában küzd meg egymással.

batman-corvin-banner

Helyfoglalás nem kötelező, de ajánlott. Ha biztosítanád a helyed, írj e-mailt az info[KUKAC]corvinteto[PONT]hu címre. Az előzetes foglalás díjmentes, a foglalt helyeket 18.00-tól lehet elfoglalni és 20.00-ig tartják fent. A vetítések a teraszon ingyenesek, fizetni csak a VIP-helyekért kell: a kilátóban 12 db szék várja gazdáját, melyek egyenként 3000 Ft fogyasztásért foglalhatók.

A filmbe középtájon 15 perces szünetet iktatnak, amit mindenki arra használ fel, amire akar. A szünet közben egy visszaszámláló lesz látható a vásznon, hogy mindenki visszaérjen a második részre.

Helyszín: Corvintető tetőterasz, VIII. kerület, Blaha Lujza tér 1-2.
Időpont: Július 10. Csütörtök
Kapunyitás: 18.00, kezdés sötétben, kb. 21.00-21.30 között

További információk: Funzine