Batman: Arkham Elmegyógyintézet – premier

A Batman: Arkham Elmegyógyintézet magyarországi premierje 2008. július 17-én csütörtökön este lesz „A képregény Holdudvara” című rendezvény keretében, a margitszigeti Holdudvarban.
Program a folytatásban…

Az Arkham Elmegyógyintézet magyarországi premierje alkalmából a Képes Kiadó kétnapos különleges akciót hirdet a héten, július 17-én és 18-án a margitszigeti Holdudvarban. Ebben az akcióban lehet a legolcsóbban megvásárolni az Arkhamet, és jelentős kedvezmények járnak azoknak is, akik most szerzik be a többi Batman-kötetet, főleg, ha többet is egyszerre. Az akcióban részt vesznek a Papírmozi antológia-kötetei is, hisz mindegyikben van Batman, valamint a szintén a DC által kiadott Vertigo-kötetünk, a Fabulák.

    Az árak:

  • Batman: Arkham Elmegyógyintézet: 2990 helyett 1990 forint – csak ezen a két napon!
  • Batman: Hush 1-3: 2490 helyett 1990 forint; a három kötet együtt 5490 forint.
  • Batman: Préda és Terror: 2990 helyett 2390 forint; a két kötet együtt 4490 forint.
  • Mind a 6 Batman kötet együt: 11900 forint.
  • Fabulák: 2990 helyett 1990 forint
  • Papírmozi 1-3 együtt: 4990 forint

A kötetet az Eduárd képregényboltnak a Holdudvarban felállított standján lehet megvásárolni, mindkét napon este 6-tól kb. 10 óráig, amíg a képregényes rendezvény tart.

Azoknak, akik nem tudnak eljönni: az Eduárdban lesz majd még Batman-akció a film bemutatójához időzítve. De az Arkhamet ilyen olcsón csak ezen a két napon lehet megvenni.

A képregényes programot majd az „Egyéb rendezvények” topicban és a KI honlapon fogjuk megadni. A hivatalos Arkham-bemutató csütörtökön este 7-kor kezdődik egy prezentációval, amit Bayer Antal tart, utána pedig a Képregény.Net fenegyerekével és cikkíró gurujával, Olórinnal és az ExMoziNetes, jelenleg a PC Gurunál a képregény ügyét ápolgató Batemannel beszélget majd erről és úgy általában Batman magyarországi előéletéről, fogadtatásáról, némileg szót ejtve azért filmekről és rajzfilmekről is.

A pénteki prezentáció tárgya a Piszkos Fred, ezt Korcsmáros Gábor tartja. Mindkét nap jelen lesznek az MKA tagjai, ismét jönnek ismert személyiségek, akiket megörökítünk, és lesz animációs vetítés képregényrajzolók munkáiból, péntek este 9-től pedig jazzkoncert.