Jönnek a hõsök

[yuyu] Megjelent a Marvel Heroes Társasjáték. Pókember és társai immár társasjáték figurákként is hódítanak. Gyermekkorunk hõsei ezúttal az asztalunkon lépnek színre, egy izgalmas és fordulatos stratégiai játék szereplõiként. A Marvel Univerzumból már jól ismert szereplõk, jók és gonoszok egyaránt megtalálhatóak, mi több, eljátszhatóak a Marvel Heroes játéktábláján. A játék összetett és részletekben gazdag, és a stratégia is újszerû: minden játékos egyszerre áll a jók és a gonoszok oldalán.

Gyermekkorunk hõsei ezúttal az asztalunkon lépnek színre, egy izgalmas és fordulatos stratégiai játék igényesen kivitelezett figuráiként. A Marvel Univerzumnól már jól ismert szereplõk, jók és gonoszok egyaránt megtalálhatóak, mi több, eljátszhatóak a Marvel Heroes játéktábláján. A játék összetett és részletekben gazdag, és a stratégia is újszerû: minden játékos egyszerre áll a jók és a gonoszok oldalán. Cél: gyõzzön a legjobb!

Forrás, adatlap és online megrendelési lehetõség: gemklub.hu

Jönnek a Hõsök!

[origo] …a Heroes (magyarul: Hõsök), mely a megcélzott igen szûknek tetszõ közönség ellenére is egész országra kiterjedõ szenzációt okozott, ugyanúgy aratott nézettségileg az idõsebbek körében is (USA). Hetente majdnem a Lost-tal egyenértékû, 15 milliós nézettséget produkál a sorozat, amely a szigetlakókhoz hasonlóan nagyon sok központi karakterrel dolgozik, átlagemberekkel, akik felfedezik, hogy szuperképességekkel rendelkeznek…
(tovább…)