Debreceni találkozó

[Tanikó] Egy ideje már szervezzük a Debreceni találkozókat, minden hónap utolsó keddjén, és mivel közeledik a hónap vége, ezért a tali idõpontja is. Helyszin: Egyetem Kávéház (Debrecen, Egyetem sugárút 15.) Idõpont: 2006. november 28, kedd, 18 óra.
Mindenkit szeretettel várunk.

Debreceni Találkozó

[Tanikó] Továbbra is szeretnénk rendszeresen megszervezni a debreceni találkozókat. A következõ találkozó helye és idõpontja: 2006. szeptember 26., kedd, 18:00 óra, Egyetem Kávéház (Debrecen, Egyetem sugárút 15.) Mindenkit szeretettel várunk.

Debreceni Találkozó

[Tanikó] Megvan a legújabb debreceni találkozó helye és idõpontja: július 25, kedd, 18 óra; Kikõtõ (Debrecen, Nagyerdõ, a Csonakázó Tó és az Új Vigadó mellett). Mindenkit szeretettel várunk egy jó kis beszélgetésre! A hírhez kapcsolódó Fórumtéma

Debreceni Találkozó

[Tanikó] Itt az újabb hónap vége, és ezzel az újabb debreceni találkozó idõpontja is közeleg: 2006. június 27. (kedd), 18:00, a szokásos helyen, az Egyetem kávéházban (Deberecen, Egyetem sugárút 15.). Szeretettel várunk minden érdeklõdõt!

Debreceni találkozó

[Tanikó] Újabb Debreceni találkozóra kerül sor, május 30.-án kedden 18:00-kor az Egyetem Kávéházban (Debrecen, Egyetem sugárut 15.) Mindenkit szeretettel várunk!

Debreceni Találkozó

[Tanikó] Újabb debreceni találkozó kerül megszervezésre április 24.-én hétfõn, 18:00-kor az Egyetem kávéházban (Debrecen, Egyetem sugárút 15.) Szeretettel várunk minden érdeklõdõtt egy kis beszélgetésre.