616 News #2

[people] Üdv újra itt! Marvel apó új finomságokat hozott! A hírben lesznek spoilerek is, amiket nem nagyon lehet elkerüni, mivel az ember kíváncsi. Szóval csapjunk a lecsóba!

Elõször is folytassuk ámokfutásunkat a polgárháború közepébe! Ott hagytuk abba, hogy Amerika Kapitány az anti-regisztrációsokat vezeti,
akiket pedig az állam üldöz, mivel bûnözõnek számítanak. Kedvenc Kapitányunk beépül Sólyommal (Falconnal) a SHIELD-be, és megmenekítenek egypár elítéltet a 42-tõl.
Ezután Kap és Vasember egymásnak esik egy elhagyott gyártelepen, a csapatukkal együtt.
Senkinek nem maradt egy ép bordája sem, amikor közbeszólt Thor, a viharisten. Kalapácsával lesujtva eltalálta Black Goliatot, aki nem bírta ki a Mjolnir erejét, és testén átmenve egy villám meghalt. Ezután a Kapitány és csapata úgy menekült, ahogy csak tudott.

Ennyi mára a visszapillantásból, most pedig jõjjenek a friss csemegék:

Onslaught Reborn #1

Igen, nem csal a szemetek, a Marvel 10 év után után újra életre kelti Onslaughtot. De egyelõre csak egy 5 részes miniként. Majd meglátjuk mi sül ki belõle, addig is itt egy kis kép az elsõ rész borítójárol! Vegyétek meg, én azt fogom tenni!

The Incredeble Hulk #101 Planet Hulk utóhatás

Úgy tûnik Hulkot nem akarják betenni a Civil Warba, ezért húzzák annyira a Planet Hulk befejezését! Szóval a Hulk SMASH elmarad. :)
De annyi remény marad ,hogy jövõre jön a World War Hulk, ahol Hulkunk bosszút áll azért, mert kilõtték az ûrbe.

Jövõ héten folytatjuk a 616-os univerzum boncolgatását, addig is látogassatok el a K.net forumán a Marvel topicjába!