Visszatér a Megtorló

[ninja] A 2004-es A megtorló felemás sikert aratott, ám ez is elég volt ahhoz, hogy folytassák a családja miatt vérbosszút álló hõs történetét. Jonathan Hensleigh hajlandó volt pár részletet elárulni a készülõ mozifilmrõl…

A megtorló filmadaptációja szolid anyagi sikert könyvelhetett el (hazájában épp csak nullszaldós lett, a világ többi táján pedig alig 20 milliót kapart össze), ám a folytatás híre így sem okozott komoly meglepetést. Jonathan Hensleigh, az elsõ rész író-rendezõje kapott egy újabb esélyt, hogy az elsõnél egy jobb – és jövedelmezõbb – filmet kreáljon a hazánkban nem túl ismert szuperhõs kalandjából.

„Az elsõ problémák már fel is merültek a filmmel kapcsolatban” – kezdi a rendezõ. „A Lions Gate szeretne egy látványosabb folytatást készíteni, ám A megtorló 2 büdzséje körülbelül ugyanannyi lesz, mint az elsõ részé volt. Két éve is komoly áldozatokat kellett hoznunk, úgy tûnik jövõre is ez a sors vár ránk.”
A hírek szerint Thomas Jane visszatér A megtorló ex-FBI-ügynök, Frank Castle szerepében. A forgatás kezdetének dátuma még nincs kitûzve.

Forrás: sg.hu