616 News #1

[people] Kellemes jóreggelt szeretnék kívánni így december elején! Gondoltam, mivel van Ultimate hírcsokor, miért ne lehetne ugyanez, csak 616-os univerzumba átültetve! Kezdjük az elején!
A folytatásban SPOILERek lehetségesek!

[B]Civil War[/B]

A Millar/Mcniven páros „sikeresorozata” folytatódik! Igaz, hogy már elég hosszúra nyújták a története, de még mindig van benne izgalom, és erõszak. Hogy hogyan kezdõdott a Polgárháború? Néhány hõs valóság-showt csinál abból, hogy a rosszfiúkat elkapják. Az egyik akciójuk balul sül el és 600 iskolás gyerek hal meg. Ekkor az Usa elnöke (Vasember vezetésével) elhatározza , hogy bevezi a Szuperhõs regisztrációs törvényt. Vasember vezzeti a regisztráció pártján állókat, Amerika kapitány pedig az anti-regeseket. A csata így kezdõdött el.
A most megjelent 5. rész rövid leírása fog következni:

[B]Civil War #5[/B]

Pókember és Vasember halálos leszámolásba kezd, közben jön lámpás Jack és Jester, és átadja nekik Vas a terepet. Õk is adnak kedvenc Pókunknak, de közbeszól Hill (a S.H.E.L.D. mostani fõnöke).
Aztán áttérünk Amerika Kapitányhoz, aki néhány emberével a egy terv kidolgozásán dolgoznak. Ekkor befut Megtorló és behozza a félholt pókit. Közben ugrunk megint egyet térben és idõben, és megpillanthatjuk Vasember és Fenegyereket akit éppen a 42-be (szupertitkos börtön az N-zónába) kísérnek be! Kb. Ennyi.

[B]Amazing Spider-man #536[/B]

Vasember fényezi magát, hogy gátat épített Pók páncéljába, Pók meg behúz neki egyet, hogy azt már rég felülírta.
Itt a szerkesztõ némi kronológiával próbálkozik, hogy a következõ jelenetet a cw 5-6 környékén hogyan mikor szúrjuk be.
Eljut az iskola tornatermébe, ahol May és M. J. már várják, és rábeszélik, hogy szálljon szembe a regesekkel. Késõbb egy lepukkant szállóban húzzák meg magukat. Magára öltve piros-kék ruháját látogatást tesz egy tv idõjárásjelentésében, és elmondja hogy tévedett, és ami a negítiv zónában folyik, az már túl nagy ár a biztonságért. Vas látva a mûsort elrendeli, hogy hozzák be.

Mára ennyi. 3 nap múlva folytatjuk a polgárháború további elõzményeivel. Addig is jónapot és jó szurkolást!