Ultimate Universe News #29

Barátaim! Keblemre! Meghoztam nektek az Ultimate Universe News 29. kiadását, benne sok-sok-sok, és még annál is több finomsággal! A kezdés persze ezúttal is az ULTIMATE SPIDER-MAN szekcióé, amiben a sorozat 8. számából mutatok majd előzetes oldalakat, aztán pedig loholunk is tovább első friss megjelenésünkre az ULTIMATE AVENGERS részlegbe. Végre kijött ugyanis a Bosszú Angyalainak kalandjairól szóló Ultimate Avengers 5. száma (ideje volt!), amiben kezdetét veszi a végső(?) összecsapás az Angyalok és a brutális Vörös Koponya között. Bemutató, elemzés, lesz minden! Ezután pedig vadiúj szekció következik, a NEW ULTIMATES, amelyben természetesen Jeph Loeb és Frank Cho sorozata kapja majd a főszerepet. Kezdetét vette végre ez az epikus mű is: Loki seregei megrohamozták New Yorkot, és csakis az Új Különítmény tagjai állhatják útját! Vajon Loeb ezúttal is sikeres kiadványt alkotott, vagy visszacsúszik az Ultimatum borzalmaiba? Hamarosan kiderül! A zárszó az aktuális minisorozatunk, az Ultimate Enemy pár fekete-fehér oldaláé lesz, végül pedig búcsúzom majd. Ennyi a mai kínálat, jó szórakozást hozzá!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

Pókember és barátai egyetlen hónapot sem pihennek, mindig pontosan érkezik az újabb kaland, legyen bárki is a rajzoló. Nem lesz ez másképp e hónapban sem, és már a héten megjelenik a sorozat 8. száma, a Crossroad című sztori második, és egyben utolsó fejezete. Sajnos ez egyben búcsút is jelent az ideiglenes rajzolótól, Takeshi Miyazawától, pedig én bírom a stílusát… még ezeken az előzetes oldalakon is:

ULTIMATE SPIDER-MAN #8
Várható megjelenés: 2010. március 10.


No, vajon ki lesz Rick Jonesból a történet végén…?

Oldalak: 1 2 3 4