Ultimate Universe News #24

Események, események, események! Elárasztják az események az Újvilágot, barátaim, és lassan ezek köré szerveződik teljesen az Ultimate Universe News is! Egyértelműen az az érzésem, hogy a három író, Brian Michael Bendis, Mark Millar és Jeph Loeb egymással verseng Az Újvilág Királya címért. Ezen a héten például Millar jelentkezik elsőként az Ultimate Avengers 2 1. számából egy előzetes oldallal Leinil Francis Yu rajzával a Megtorlóról. Utána Loeb érkezik a régóta várt Ultimate X 1. számának előzetesével, aminek a sztorijáról egyelőre sokat nem tudni, de lesz benne sok-sok vadiúj szereplő, és biztosan valami nagy esemény is. Aztán Bendis veszi át a stafétát a maga laza kis, rögtön egy trilógiába szervezett eseményével, amelynek első felvonása az Ultimate Enemy. Ennek jelent meg múlt héten az 1. száma, melyet szépen bemutatok, elemzek, értékelek, és még pár oldalnyi előzetest is mutatok a 2. számból. Hogy vajon ki kerül ki győztesen ebből a versenyből, és melyik író mutathatja majd fel 2010 legsikeresebb újvilági sorozatát, az meg még a jövő zenéje… de mi, rajongók, mindenképp csak nyerünk ennyi képregénnyel! Amivel pedig igazán nyerünk mind, az természetesen a legfrissebb hazai termés, A Csodálatos Pókember 79. száma, benne az Ultimate Power nyitányával! Minderről részletesen az összefoglalóban!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Mikor ezen sorokat olvassátok, már talán meg is jelent A Csodálatos Pókember idei első száma, megkésve bár, de törve nem – sőt! Egészen különleges kiadvány ez a mostani, ugyanis ebben indul nemhogy egy vadonatúj sztori, de rögtön KETTŐ! És nemhogy egy sorozatból, hanem rögtön KETTŐBŐL, ugyanis a második az Ultimate Power című kilencrészes megaesemény első felvonása! És nemhogy egy rajzolóval, de rögtön KETTŐVEL – az Ultimate Power rajzolója nem más, mint Greg Land, akinek nyálcsorgató alkotásaiért már önmagában megéri befektetni a képregényre! Mindkét történet írója egyébként Brian Michael Bendis, és az elsőben, a soron következő Ultimate Spider-Man sztoriban, Vörös Omegát láthatjuk viszont, a másodikban pedig tehát kezdődik az Ultimatum felé vezető út az Újvilág hősei számára. Egy másik dimenzió harcosai, szinte az ÖSSZES újvilági hős felvonulása, világokat rengető fenyegetések, összeesküvések és látványos csaták egész sora! Ezekre számíthatunk az Újvilág történetének egyik legnagyobb eseményében, amely első körben a Fantasztikus Négyesre koncentrál, így őket is viszontláthatják most a rajongóik! Hát kell még mást mondanom ezek után???

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #79
Fejezetcímek: Vörös Omega / Újvilág: Hatalom (1. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Stuart Immonen és Greg Land
Borító: Greg Land

Vörös Omega visszatér! A kegyetlen bérgyilkos vérre szomjazik… méghozzá J. Jonah Jameson vérére! De vajon mit akar ő a Hírharsona főszerkesztőjétől? És mit tehet ellene Pókember? Valamint: A Fantasztikus Négyes vezetője, Reed Richards – miközben minden erejével azon fáradozik, hogy rájöjjön, hogyan gyógyíthatná meg barátját, Ben Grimmet, a Lényt – kaput nyit egy szomszédos dimenzióba. A nyíláson keresztül átáramlanak egy párhuzamos világ legerősebb harcosai, akiknek a célja nem más, mint letartóztatni az ifjú Reedet a Földük ellen elkövetett bűnök miatt – és ezzel kezdetét veszi az évtized eseménye!

* Megjegyzés: ez a borító jelent volna meg, ha a Marvel időben engedélyezi az Újvilág: Hatalom logót, de nem így történt, tehát e címer a februári, 80. számon lesz csak rajta, a januáriról lemarad!

Aki még nem vette meg, az KI NE HAGYJA ezt a számot, amely meghatározó szerepet játszik a teljes Újvilág történetében!

Oldalak: 1 2 3