Ultimate Universe News #10

Hollári-hopla-hó! Szervusztok, emberkék! Immár 10. alkalommal jelentkezik az UUN, vagyis az Ultimate Universe News a legfrissebb újvilági nyalánkságokkal! Érdemes lesz velem tartani, hiszen unatkozni ezen a héten sem fogtok. Az első szekciónk természetesen az ULTIMATE SPIDER-MAN lesz, amelyben a januári szám előzetesét mutatom majd meg nektek borítóval együtt. Utána következik egy eddig nagy-nagy titokban tartott új minisorozat 1. számának előzetese és első borítója. Ugyan januárig még várnunk kell rá, de az író-rajzoló páros (Brian Michael Bendis és Rafa Sandoval) garancia a minőségre. Ja, a címe pedig… Na nem, azt nem lövöm le előre! Zárásként a múlt héten bemutatott új sorozatokkal kapcsolatban olvashattok egy interjút az íróval, Jeph Loebbel, aki beavat titeket a New Ultimates és az Ultimate X minden titkába! Na jó, mindegyikbe azért nem…

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

2010-ben sem áll meg kedvenc hálószövőnk, és Pókember és Mysterio csatája új magaslatokba csap! Tessék, csak tessék, máris olvasható a januári szám előzetese borítóval együtt!

ULTIMATE SPIDER-MAN #6
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: David Lafuente
Borító: David Lafuente
Várható megjelenés: 2010. január 6.

Mysteriónál betelt a pohár Pókembert illetően, ezért a nyomába küld egy PÓKIRTÓT… méghozzá egyenesen Peter Parker iskolájába! Ezenkívül: végre fény derül az Árnyéklepel kilétére! Ki ne hagyjátok a szupersztár BRIAN MICHAEL BENDIS és DAVID LAFUENTE legújabb fejezetét, amely egyben az első sztori utolsó felvonása is!

Pókember kontra Pókirtó? Nem hangzik rosszul, igaz-e, barátaim?

ULTIMATE ENEMY

Mi…? Ez meg milyen cím…? Nem, nem bolondultam meg és nem írtam el semmit: ez bizony egy 2010 januárjában induló minisorozat címe lesz, amelyet egészen idáig a legnagyobb titokban készített Brian Michael Bendis és Rafa Sandoval. Egyelőre csak az 1. szám előzetesét és borítóját tudom mutatni, de hamarosan érkezik majd még több infó erről a rejtélyes miniről!

ULTIMATE ENEMY #1
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Rafa Sandoval
Borító: Ed McGuinness
Várható megjelenés: 2010. január 27.

Ki az Újvilág legnagyobb gonosztevője? Mi az a legsötétebb titok, amiről senki sem tud? Csatlakozzatok ti is ifjú hőseink csapatához, amint egy olyan kalandra indulnak, amilyet képregényben még nem láthattatok… ezt garantáljuk! Az Újvilág egyik alapító atyja, BRIAN MICHAEL BENDIS (Ultimate Spider-Man, Secret Invasion) és a feltörekvő csillag, RAFA SANDOVAL (Avengers: The Initiative) egy vadonatúj fejezetet nyitnak az Újvilág történetében!

Ha nagyon gonosz akarnék lenni, most azt írnám, hogy szinte hallom, ahogy a borítón egy emberként kiáltanak a hősök, hogy „Jézusom! Ez LOEB!!!”… de nem vagyok gonosz, ezért nem írok ilyet.

Oldalak: 1 2