Ultimate News #98

Sziasztok! Egészen elképesztő, hogy már a 98. Ultimate News bevezetőjét írom… Hamarosan itt a 100., emberek! Ti ezt elhiszitek? Mert én alig. Na jó, addig még van két hét, szóval maradjunk egyelőre a jelennél, és lássuk, ezúttal mi mindent hoztam nektek. Első fellépőnk a júliusi eladási lista Amerikából, melyen ezúttal is az Ultimate Origins teljesített a legjobban. Aztán sok-sok előzetes jön: itt lesz Venom az Ultimate Spider-Man 125. számából, egy vadföldi dínó az Ultimate X-Men 97. számából, valamint Vasember az Ultimate Iron Man 2 rég várt 5. számából. Az Ultimate Fantastic Four legújabb, 57. száma is terítékre kerül kritikával együtt – mellesleg ez Mike Carey búcsúszáma is egyben. Mutatok még majd pár borítót is a The Ultimates 3 4. számának és az Ultimate Origins 2. számának új kiadásairól, végül pedig megint jön pár érdekesség az Újvilág jövőjéről Joe Quesadától. Ezt kínálom e héten, ha tetszik, ne kéressétek magatokat! Gyertek csak, gyertek!

Figyelem, figyelem! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! De nem ám!

AMERIKAI ELADÁSI ADATOK

A július nem volt túl gazdag újvilági képregények terén, de azért volt nekünk egy Ultimate Origins 2. számunk, aminek az 1. száma ugye kiválóan teljesített júniusban. A legnagyobb kérdés tehát most az volt, marad-e ezen a szinten a 2. szám is, vagy lejjebb csúszik. Lássuk:

Ultimate-kiadványok helyezése 2008 júliusában


11. Ultimate Origins #2 (80 ezer eladott példány)

33. Ultimate Spider-Man #124 (55 ezer eladott példány)

43. Ultimate X-Men #96 (48 ezer eladott példány)

64. Ultimate Fantastic Four #56 (35 ezer eladott példány)


Nos igen, az Ultimate Origins 2. száma már messze nem teljesített olyan jól, mint az 1., de tegyük hozzá, hogy még mindig nagyon szép helyen áll ezekben a Secret Invasion-től és Final Crisis-tól hangos időkben. A 100 ezer példányszám és a Top 10 ugyan nincs meg, de ha végig ilyen szinten tudna maradni a mini, azt hiszem, a Bendis-Guice páros büszke lehetne magára. A másik három sorozat meg szinte teljesen változatlan sorrendben és példányszámmal maradt a megszokott helyek környékén, szóval itt semmi meglepetés. Haladjunk is tovább, azt mondom.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Már csak napok kérdése, és folytatódik a War of the Symbiotes! Venom fogságba került, Pókember tehetetlen, a Bogár szabadlábon… de hol marad már Vérontó? Hát, lehet, hogy a 125. számban még nem bukkan fel, majd meglátjuk, mindenesetre Venom lesz, teljes életnagyságban! Ez már az előzetes oldalakról kiderül:


Oldalak: 1 2 3 4