Ultimate News #97

Tessék, csak tessék, nagyra becsült publikum! Itt van a friss, ropogós, illatos Ultimate News 97. kiadása, számos érdekes információval, képpel, előzetessel! Kezdésnek mindjárt megtekintjük a novemberi előzeteseket, amelyek között – igen, nem csalás, nem ámítás – már ott figyel az Ultimatum 1. és 2. száma is! Bizony, rögtön kettő! Aztán magyar vonalon folytatjuk, és hozom nektek A Csodálatos Pókember 62. számának rövid bemutatóját Silver Sable-lel, a Keselyűvel és Vasemberrel! Utána újabb infók következnek az Ultimate X4 Annual-okról vadonatúj, színes előzetes oldalak képében. Az Ultimate Fantastic Four soron következő, 57. számáról is szót ejtünk, melyben búcsúzik Mike Carey író a Salemi Hetessel és Agatha Harkness-szel. És persze akkor már az Ultimate Origins sem maradhat előzetes nélkül: a 4. szám fekete-fehér oldalain Hulk egy újabb (talán épp a legelső) tombolásának lehetünk szemtanúi. Végül a kissé rendhagyó stílusú adatlapunkban Nick Fury kap majd főszerepet. No, sikerült meghoznom a kedveteket? Ha igen, akkor vágjunk is bele!

Juj, itt a figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! De jó volt ez.

NOVEMBERI ELŐZETESEK

A bús, szürke november képregényes fronton nem is lesz olyan bús és szürke, hiszen… dobpergés… trombitaszó… pomponlányok… tűzijáték… VÉGRE elkezdődik az Ultimatum, ráadásul nem egy, hanem KÉT számmal! Ehhez kapcsolódó események zajlanak majd az Ultimate X-Men és az Ultimate Fantastic Four oldalain is, míg az Ultimate Spider-Man 128. számában ezúttal már tényleg befejeződik a War of the Symbiotes! Kecsegtető, nemde?

Ultimatum #1-2
Írta: Jeph Loeb
Ceruza- és borítórajz: David Finch
Alternatív borítórajz: Ed McGuinness

Itt a vég! Vagy ez épp egy új kezdet? Borzalmas éghajlati változások sújtják a bolygót: víz alatti vulkánok törnek ki, hatalmas hullámok sodornak el egész városokat, óriási hóviharok lepnek be teljes országokat… és ez ellen a pusztítás ellen még az Újvilág legnagyobb hősei sem tehetnek semmit! Főszerepben Pókember, a Fantasztikus Négyes, az X-Men, a Különítmény, Hulk és még sokan mások! Itt és most kiderül, kiknek az élete forog veszélyben az Újvilág egyik legmeghatározóbb eseménye során, melyben fény derül az igazságra. A többszörös díjnyertes Jeph Loeb és a szupersztár rajzoló, David Finch kihagyhatatlan történetének első száma, melynek hatásai még évek múlva is érződni fognak az Újvilágban! Ilyen mérvű változásokat még soha, sehol, egyetlen képregényben sem láthattatok… Mi szóltunk előre!

Ultimate Spider-Man #128
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

Egy hívatlan vendég állít be Parkerékhez: Eddie Brock, a rémisztő szimbióta, Venom korábbi gazdája! Petert okolja, amiért elvesztette szimbiótáját, és most nem riad vissza semmitől, hogy újra megkaparintsa. Ráadásul közben Gwen Stacy is felbukkan váratlanul, és ezzel Venom és Vérontó összecsapnak a War of the Symbiotes elképesztő fináléjában! Valamint: fény derül a rejtélyes Bogár küldetésére és megbízójára!

Ultimate X-Men #98
Írta: Aron E. Coleite
Ceruza- és borítórajz: Mark Brooks

Itt az Ultimatum! Megtörtént az elképzelhetetlen, és az X-Men tagjai próbálják épp kiheverni az Ultimatum eseményeit. A legtöbben készülnek visszavágni a történtekért, ám az egyikük különös módon kimarad mindebből. Az X-Fegyvernél töltött ideje miatt gyanússá válik társai szemében is… Vajon hogyan tudja Vadóc bizonyítani hűségét? Meddig megy el ennek érdekében? És miféle rejtélyes kapcsolatban áll az Alfa Osztag Védelmezőjével, akinek a kilétéről végre lehull a lepel?

Ultimate Fantastic Four #58
Írta: Joe Pokaski
Ceruzarajz: Tyler Kirkham
Borítórajz: Pasqual Ferry

Az Ultimatum lecsap a Baxter-toronyra! Miközben a csapat már amúgy is szanaszét van esve, a Fantasztikus Négyes sorsa immár a Lény köves vállán nyugszik. Ben Grimm elindul és egy igazi hősi utazáson vesz részt egészen a Föld középpontjáig, hogy megtalálja az egyetlen embert, aki segíthet rajtuk. És ez még csak a kezdet…

ULTIMATE SPIDER-MAN

Itt van hát végre A Csodálatos Pókember 62. száma, amelyben véget ér a Silver Sable sztori, méghozzá nem is akárhogyan! Silver Sable és a Vad Banda mellé új belépőként csatlakozik a Keselyű és a Pléhsuszter, lehull a lepel a Roxxon Művek fejéről, és még Silver múltjába is bepillantást nyerünk. Sőt, vendégszereplők is felbukkannak Nick Fury és Vasember személyében! Kihagyhatatlan szám ez is tehát, mint a többi. Cuppanjatok rá izibe’!

A Csodálatos Pókember #62 – Silver Sable (3. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Mark Bagley

Pókember végre szemtől szemben a Roxxon vállalat fejével! Közben lehull a lepel Silver Sable múltjáról is, és amikor a hálószövő hős úgy érezhetné, ennél rosszabb már nem lehet… színre lép a Keselyű! És ő nem éppen könnyű ellenfél a rengeteg fegyverével és trükkjével… De vajon miért pont most bukkant fel? Milyen sötét célok vezérlik őt? Ki áll az egész ügy hátterében?

Oldalak: 1 2 3