Ultimate News #89

Ultimate News-idő van, lányok és srácok! És, hú, hú, húúú, az e heti összefoglaló aztán tényleg tartalmasra sikeredett, úgyhogy ki ne hagyjátok! Bemutatom például a szeptemberi újvilági kiadványok listáját, valamint A Csodálatos Pókember aktuális, 60. számát! Aztán jön egy kis előzetes az Ultimate Spider-Man 123. számából, majd az Ultimate X-Men 95. számából, és igen, még az Ultimate Fantastic Four 55. számából is! Végül az Ultimate Origins lesz terítéken egy korábban bemutatott borító színes változatával, a 2. szám előzetes oldalaival, majd egy pöpec háttérrel. A hab pedig persze most is az adatlap lesz a mi fincsi újvilági tortánkon. Nosza, akkor hírekre fel!

Figyelmeztetés: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Vége is.

SZEPTEMBERI ELŐZETESEK

Nem szép dolog, hogy a nyári szünet elején máris szeptember felé kacsintgatunk, de talán megbocsátható, ha mindezt az ősz eleji Ultimate-termés miatt tesszük. És milyen termés lesz ez, barátaim! Végre, végre, végre egy év kihagyás után újra kapunk Annual-kiadásokat, ráadásul rögtön kettőt, és mindkettő az Ultimatum eseményeihez kapcsolódik majd! Ez ugyan azt jelenti, hogy ebben a hónapban nem lesz külön Ultimate X-Men és Ultimate Fantastic Four, de az Ultimate Origins és az Ultimate Spider-Man azért zavartalanul fognak folytatódni. Lássuk hát a négy előzetest (sajnos csak két borítóval…)!

Ultimate X-Men / Ultimate Fantastic Four Annual #1
Írta: Aron E. Coleite és Joe Pokaski
Ceruzarajz: Brandon Peterson
Borítórajz: Eric Basaldua

Ki állhatja útját a jövő X-Menjének, melynek tagjai a jelen Fantasztikus Négyesével akarnak végezni? Hát természetesen… a jövő Fantasztikus Négyese! Legyetek ti is szemtanúi, ahogy ezt a fiatal hősökből álló családot szétszakítják! És mindez még csupán az egész Újvilágot megváltoztató Ultimatum első lépcsőfoka…

A BORÍTÓT NEM TETTÉK KÖZZÉ!

Ultimate Fantastic Four / Ultimate X-Men Annual #1
Írta: Aron E. Coleite és Joe Pokaski
Ceruza- és borítórajz: Eric Basaldua

Az X-Men jövőből érkezett tagjai visszatérnek a jelenbe, hogy végezzenek a Fantasztikus Négyessel – így próbálva megakadályozni azt, hogy az Ultimatum eseményei megtörténhessenek. De kik ezek az időutazó harcosok, és milyen szerepet töltenek majd be a hamarosan kezdődő megrázó időkben?

A BORÍTÓT NEM TETTÉK KÖZZÉ!

Ultimate Origins #4
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Butch Guice
Borítórajz: Gabriele Dell’Otto
Alternatív borítórajz: Alex Maleev

Az Újvilág sötét titkainak feltárása folytatódik! Végre kiderül, hogyan is lett Nick Fury azzá, akivé vált, hogy hogyan jött létre Hulk, és hogy mi köze az egészhez a csecsemő Peter Parkernek! Plusz: színre lép a Szemlélő, hogy maga is szemtanúja legyen az Ultimatum eseményeinek!

Ultimate Spider-Man #126
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

Vendégszerepben a Különítmény! Megtörtént a legrosszabb… Peter Parker lett a vérengző szimbióta, Venom! És nem elég, hogy Silver Sable és csapata is a nyomában van, de immár a Különítmény is őt akarja!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Legeslegkedvencesebb újvilági történetem, az Ultimate Spider-Man Annual 1. száma végre magyarul A Csodálatos Pókember 60. számában! Pókember annyi szenvedés és csata után végre új barátnőt szerez magának – ha már a Fekete Macska legutóbb, khm, nemtetszése jelét mutatta, mikor meglátta Petert maszk nélkül. És hogy ki ez az új barátnő? Hát, a borítóból szerintem egyértelmű… Kihagyhatatlan szám ez, hiszen ez a hölgyemény hosszú-hosszú időre megváltoztatja majd nemcsak Pókember és környezete, de bizonyos fokig még az X-Men tagjainak életét is. De akinek ez még kevés, annak még mondok mást is: ezt a különleges, bővített oldalszámú történetet most kivételesen nem Mark Bagley, hanem Mark Brooks rajzolja, aki szerintem tökéletesen megállja a helyét Bagley mester mellett. Sőt, ha még ez sem elég, akkor a magyar olvasók még kapnak két extrát is: megújult főcímet a borítón és megújult összefoglalót az első oldalon! Hát mi kell még, kérdem én?

A Csodálatos Pókember #60 – Árnymacska
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Mark Brooks
Borítórajz: Mark Bagley

Pókember összecsap pár régi ellenségével – és a végén egy új barátnő mellett köt ki! De vajon ki ő? Nos, mondjuk úgy, hogy egy régi ismerős hálószövő hősünk múltjából. De hogy jöttek össze ők ketten? Ebben a különleges számban kiderül! Ennek a történetnek nagyon messzire nyúló következményei lesznek Peter életében, sőt, nemcsak az övében… Kihagyhatatlan!!!

Na és mi újság az amerikai kiadás háza táján? Semmi különös… csak éppen nemsokára visszatér végre Venom, bébi!!! (Bébi…? Na mindegy.) Hogy hogyan, miért, merről, merre, kivel és hol, az majd kiderül az e havi, 123. számban, de ez a nem kevés előzetes oldal alant talán válaszol majd egy-két kérdésetekre – még így, szöveg nélkül is.Hmm… Úgy tűnik, Bendis tényleg szorosan hozzákapcsolja majd ezt a sztorit az Ultimate Spider-Man videojátékhoz. Aki játszott vele, annak, gondolom, ismerős pár jelenet a fenti oldalakról. Milyen régen is volt már az a jó kis játék… De a legutóbbi, 122. szám még nem volt olyan nagyon régen, úgyhogy azzal kapcsolatban hoztam nektek pár fekete-fehér oldalt Immonentől, hogy színek nélkül is megcsodálhassátok az alkotásait. Szépek, meg kell hagyni.

Oldalak: 1 2 3