Ultimate News #77

Ultimate Iron Man

Az utolsó előzetes következik az Ultimate Iron Man 2 4. számából, amely végül is ugye mégsem az utolsó, hanem még csak az utolsóelőtti. Atombomba, Gépágyú, kormányügynökök, gonosz cégvezetők, terrorakciók… Van itt minden, de Vasember még hiányzik a színről. Na talán majd most!


ADATLAP

Nálunk minden egyes szereplő, még a legjelentéktelenebbek is megkapják a maguk adatlapját! Mert mi ennyire igazságosak vagyunk! Ezen a héten például Bumerángot fogom bemutatni. Na? Nem ismerős a neve? Nem csodálom, hiszen olyan kis nyúlfarknyi szerepe volt A Csodálatos Pókember 49. számában, hogy még a neve sem hangzott el. De sebaj, adatlapot ő is kap!

Bumeráng

Valódi neve: Ismeretlen
Egyéb nevei: Nincsenek
Személyazonossága: A hatóságok által ismert
Foglalkozása: Hivatásos bűnöző
Állampolgársága: Ausztrál (az Egyesült Államokban bűnügyi nyilvántartásba van véve)
Születési helye: Ismeretlen
Ismert hozzátartozói: Nincsenek
Csoporthoz tartozása: Nincs
Legfelsőbb iskolai végzettsége: Ismeretlen
Első megjelenése Amerikában: Ultimate Spider-Man #61 (2004)
Első megjelenése Magyarországon: A Csodálatos Pókember #49 (2. sorozat, 2007)

Története: Ausztrál származású, álruhás bűnöző egészen különleges dobási technikával és célzási képességgel megáldva. A bumerángokra specializálta magát, így kapta a „Bumeráng” fedőnevet is. Egy alkalommal éppen egy manhattani bankot próbált kirabolni, amikor felbukkant az öntörvényű, kegyetlen igazságosztó, a Megtorló, valódi nevén Frank Castle, és kis híján végzett vele. Bumeráng szerencséjére megjelent az ifjú szuperhős, Pókember, valódi nevén Peter Parker is a színen, aki biztonságba vitte a bankrablót, és kiütötte az ámokfutó Megtorlót. Bumeráng hálás volt Pókembernek, és felajánlott neki 20 ezer dollárt, ha elszállítja a helyszínről. A falmászó hős persze ezt nem fogadta el, és a Megtorlóval együtt őt is behálózta, majd otthagyta a rendőrségnek.

Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 79 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna
Képességei / felszerelése: Bármilyen tárgyat hihetetlen sebességgel és pontossággal képes elhajítani – különösen a bumerángokat. A felszerelése között vannak speciális bumerángok is, úgymint robbanó, gázokat vagy hangokat kibocsátó, pengékkel felszerelt és körfűrészre emlékeztető bumerángok. Rengeteg bumerángot hord magánál, melyek közül néhány látszódik, néhány viszont el van rejtve rajta. Az álruháján apró, leszedhető fémlemezek is vannak, amelyeket szintén elhajíthat, hatalmas robbanást előidézve becsapódáskor. Hord még egy pár speciális meghajtású csizmát is, amelyek segítségével valószínűleg repülni is képes, ám legutóbbi akciója közben elromolhattak, mert nem tudta velük elhagyni a rablás helyszínét.
Intelligencia: 2/7 (Átlagos)
Erő: 2/7 (Átlagos; a saját testsúlyát képes felemelni)
Gyorsaság: 3/7 (Emberfeletti; maximális sebesség: 1120 km/óra)
Állóképesség: 2/7 (Átlagos)
Energiakivetítés: 1/7 (Nincs)
Harci tapasztalat: 5/7 (Egy harcformát mesteri szinten elsajátított)

Rengeteg előzetes volt ma a jussotok! Lesz mit nézegetnetek egy héten át, azt hiszem. Ha mégis megunnátok őket, akkor addig is írogassatok az Ultimate Marvel 4.0 fórumba serényen és ügyesen, én pedig egy hét múlva újra jelentkezem majd. Csáó!

Oldalak: 1 2 3