Ultimate News #75

Szép napot! Vannak alkalmak, amikor egyszerűen annyi hír összegyűlik az Ultimate News egyik részébe, hogy nem is tudom, hogy fog kiférni minden egyetlen összefoglalóban. Oldalakon keresztül özönlenek az információk, a képek, az interjúk… Nos, ez a mai nem ilyen lesz. Rövid kis hírcsokor ez a mostani, de azért semmiképp se hagyjátok ki, hiszen bemutatom benne az Ultimate Spider-Man 119. számát, valamint az Ultimate Fantastic Four 51. számát is. Mindkettőről kaptok kritikákat, majd egy újabb adatlap is érkezik, csak itt, csak most. Hát, ennyit tudok kínálni nektek erre a hétre. Ilyen ez az összefoglaló: kicsit rövid, kicsit kevés, de legalább a miénk!

Első helyen ismét: a figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! De nem ám.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Itt vannak mind a Szuper-Barátok! Pókember! Jégember! Tűzcsillag! És a többiek: Mary Jane Watson! Kong Harlan! Kitty Pryde! Fáklya! Pár hétköznapi tinédzser egyáltalán nem hétköznapi adottságokkal! Vajon hogyan telnek mindennapjaik? Hogyan birkóznak meg egy váratlan eseménnyel, amikor egyikük ereje felszínre tör? És hogyan lesznek képesek megvédeni magukat a Mágnesesség Urától, Magnetótól? Mindenre választ kaptok a Spider-Man and his Amazing Friends 2. részében, az Ultimate Spider-Man 119. számában! Kihagyhatatlan!

Na, egész jó kis reklámszöveget írtam ehhez a számhoz. Szép. De azért itt van a „hagyományos” ajánló is:

Ultimate Spider-Man #119 – Spider-Man and his Amazing Friends (2. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

Ha már Rozsomák felbukkant a The Ultimates 3 lapjain, akkor itt meg miért is ne szerepelhetne maga Magneto? Peter egyik osztálytársa hosszú ideje egy titkot rejtegetett barátai előtt: azt, hogy valójában mutáns! Ám a titokra most fény derült, és csak Pókember állhatja útját a teljes hisztériának az iskolában. És ha ez még nem lenne elég, színre lép minden idők egyik legveszélyesebb mutánsa, a Mágnesesség Ura, Magneto is!

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Megjelent a Star Wars legújabb száma, ami… vagyis… izé… Ja, nem, ez az Ultimate Fantastic Four új száma! Elnézést, de a hasonlóság megtévesztett. Rengeteg földön kívüli lény, látványos űrcsaták, idegen bolygók és fegyverek… Tényleg mintha a nagy galaktikus űreposz egy újabb fejezetét olvasnánk. De itt van azért Reed, Sue, Johnny és Ben, na meg Thanos is, tehát ez akkor mégiscsak az F4 egy újabb kalandja lesz. A Kozmikus Kocka sorsa pedig lassan eldőlni látszik…

Ultimate Fantastic Four #51 – Four Cubed (2. rész)
Írta: Mike Carey
Ceruzarajz: Tyler Kirkham
Borítórajz: Nic Klein

Mr. Fantasztikus kontra Thanos – mert a Kozmikus Kockát csak egyetlen személy birtokolhatja! Két hatalmas, galaktikus birodalom csap össze Reed Richards találmányáért, és New York városa a csatatér! Csakis Reed mentheti meg az embereket azzal, hogy kiáll a félelmetes Thanos ellen!

Oldalak: 1 2 3