Ultimate News #71

Sziasztok! Azt kell mondjam, ezen a héten sem fogunk unatkozni itt, az Ultimate News 71. részében, amelyet telis-tele pakoltam nektek finomságokkal. Olyan várva várt kiadványokat mutatok be, mint az Ultimate Spider-Man 118. száma, az Ultimate X-Men 90. száma, az Ultimate Secrets, illetve egy kis különlegesség: a Marvel Spotlight: The Ultimates! Aztán kaptok még sok-sok friss információt a The Ultimates 3 háza tájáról, valamint pár előzetes oldalt az Ultimate Human 2. számából. Nem lesz hiány persze kritikákból és adatlapból sem, úgyhogy szerintem minden megvan egy újabb remek kis újvilági összefoglalóhoz! Subidubi!

Kedvencünk, a figyelmeztetés következik: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Jó.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Itt vannak! Megérkeztek! Megjöttek! Pókember és az ő Csodálatos Barátai! És ne tévesszen meg senkit a borító, nemcsak Jégember és Tűzcsillag teszi tiszteletét a 118. számban, a Spider-Man and his Amazing Friends című sztori első részében: felbukkan még Fáklya, Kitty Pryde és Kong Harlan is. Ez a történet tölti be ugye a laza kis levezetés szerepét a Manók halála után, úgyhogy senki ne számítson nagy akciójelenetekre. Számíthattok viszont egy kis tinidrámára, szerelemre, barátságra, konfliktusokra… és persze egy vadonatúj(?) szereplőre, Tűzcsillagra! Kezdődjön hát az Ultimate Beverly Hills 90210!!! (Ja, és a szereplőkön kívül szerencsére tényleg semmi köze az egésznek ahhoz a bizonyos ősrégi rajzfilmhez…)

Ultimate Spider-Man #118 – Spider-Man and his Amazing Friends (1. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

Kezdetét veszi a Spider-Man and his Amazing Friends! Újabb kalandok várnak az ifjú Peter Parkerre: a Fantasztikus Négyes tagjával, Johnny Stormmal még mindig jó barátok, de a forrófejű fiú továbbra sem mondott le Peter osztálytársáról, Liz Allenről. Ám Liznek van egy sötét titka… Egy titok, amely hamarosan az iskolája minden egyes diákjának az életét megváltoztatja…

ULTIMATE X-MEN

Sokat vártunk rá, amióta Brian K. Vaughan egyik sztorijában egyetlen képkocka erejéig felbukkant… A klasszikus univerzum egyik legnagyobb és legfélelmetesebb gonosza… És most végre újra itt van, teljes valójában, az Újvilágban, az Ultimate X-Men 90. számában… APOKALIPSZIS! Mr. Sinister újra él, Xavier még mindig a jövőben, a régi X-Men tagjai pedig továbbra is külön utakon járnak. Van egyáltalán így bármi esélye hőseinknek az eddigi leghatalmasabb ellenfelükkel szemben? És egyáltalán ki ez az Apokalipszis? Az biztos, hogy az X-eknek nem lesz könnyű dolga vele, már csak azért sem, mert rögtön így, a sztori elején vagy egy tucat mutáns halálát követeli a nagyúr érkezése… Yikes!!!

Ultimate X-Men #90 – Apocalypse (1. rész)
Írta: Robert Kirkman
Ceruza- és borítórajz: Salvador Larroca

Kezdetét vette végre az Apokalipszis!!! Sinister feltámadt, a kirakós darabkái lassan a helyükre kerülnek, és hamarosan minden eddigi történés értelmet nyer. Vajon képes lesz az X-Men szembeszállni a közelgő Apokalipszissel? A sztori, amely egy éven át épült, most végre beindul!

Oldalak: 1 2 3 4 5