Ultimate News #53

Éppen most, a messzi-messzi Újvilágban… Ultimate News – 53. rész: Egyáltalán Nem Baljós Hírek. Izgatottság uralkodik a Galaktikus Marvel-székházban. Egy távoli országban rendszeresen felbukkanó újvilági összefoglalók heves érdeklődést váltottak ki a cég vezetőiből. A jólelkű írók, rajzolók és szerkesztők hírekkel, előzetesekkel, ismertetőkkel és egyéb finomságokkal megtöltött virtuális csomagokat küldtek a Magyar Újvilági Rajongók maroknyi seregét vezető Maniac Skywalker parancsnoknak, hogy így járuljanak hozzá munkájához. Míg a Rajongók bázisának kinevezett kepregeny.net honlap fórumán véget nem érő szócsaták zajlanak arról, hogy most akkor a parancsnok igazi neve Maniac vagy Maniax, addig a bátor hadvezér csak írja, írja hétről hétre az összefoglalókat. És most megszületett legújabb alkotása…

De óvakodjatok a Gonosz Galaktikus Birodalom nagyurától, Darth Spoilertől, ifjú paravánok! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! És a TérErő legyen veletek.

INTERJÚ – C.B. CEBULSKI

Ti is várjátok már a The Ultimates 3. kötetét? Igen? Hát, üdv a klubban, pajtások. Decemberig még sajna elég sokat kell aludni, de talán az segít a várakozásban, ha arra gondoltok, hogy már novemberben is kijön egy Különítményről szóló kiadvány. Igen, ez lesz az a bizonyos The Ultimates Saga, amely ugye az első két kötet történéseit foglalja majd össze, plusz tartalmaz majd egy vadiúj sztorit is C.B. Cebulskitól. Most egy vele készült nyúlfarknyi interjút olvashattok.

Úgy tudjuk, a novemberben megjelenő különkiadás nemcsak egy összefoglaló lesz, de egy fontos kapocs is a 2. és 3. kötet között.
Igen, így van. Jeph Loeb már többször elhintette, hogy a 2. kötet vége és 3. kötet eleje között elég sok idő fog eltelni (mármint a képregény ideje szerint (De valós időben is… – Maniac)), és ez a kiadás többé-kevésbé ezt az időszakot is bemutatja majd. Még bizonyára emlékeztek, hogy a 2. sorozat 13. száma azzal ért véget, hogy a Különítmény épp győzelmet aratott… vagy mégsem? Tony Stark, a csapat új vezetője, hamar rádöbben, hogy sokkal nehezebb feladatot vállalt magára, mint azt korábban gondolta. Elkezdi átnézni Nick Fury aktáit a Különítményről, és ráébred, hogy míg ők „önzetlen hőstetteket” hajtottak végre, addig a színfalak mögött nagyon is sötét ügyletek zajlottak… És minél mélyebbre ás, annál inkább úgy érzi, hogy hiba volt átvennie a Különítmény vezetését.

Szóval a 3. kötet előtt mindenképpen olvassuk el ezt a különszámot is?
Hát, ajánlatos, igen. Egyrészt a rajongók újra átélhetik az elmúlt öt év 26 számát a Mark Millar – Bryan Hitch párostól, másrészt az egészet új szemszögből mutatjuk majd be, ami már átvezetés lesz a 3. kötetbe. Új összefüggésekre és kapcsolatokra derül majd fény, miközben a csapatnak fel kell készülnie a rájuk váró új kihívásokra. És ha még ez sem elég, akkor az új történet rajzolója, Travis Charest miatt mindenképp érdemes lesz beszerezni ezt a képregényt!

Köszönjük, és alig várjuk!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Immonen Bagley babérjaira tör! Erre a hónapra ő is két számot hozott össze, mint ahogy azt tette elődje is oly sokszor. A kérdés csak az, hogy ez vajon nála is a minőség rovására ment-e, mint ahogy elődjénél is oly sokszor. Nos, a 114. szám előzetes oldalai alapján ki merem jelenteni: nem. De ettől függetlenül szerintem nem kéne erőltetni ezt a havi két számnyi iramot, nehogy a végén mégiscsak bekövetkezzen az a bizonyos erős visszaesés a rajzok minőségében, mint elődjénél is oly sokszor. Márpedig a minőség fontosabb, mint a mennyiség, nem, pajtások? Na ugye, hogy de. Mondom én. Mint az elődjénél is oly sokszor.


Na de ezzel még nincs ám vége! De nem ám! Van itt még nektek egy király háttér a 116. szám borítójáról három felbontásban. Ugye milyen jó nektek? Ugye, hogy ugye.

Oldalak: 1 2