Ultimate News #148

Szervusztok, nyájas olvasók! Ez itt ismét az Ultimate News, méghozzá a 148. kiadás, amelyben… minden véget ér! Lezárul az Újvilág eddigi korszaka a két utolsó kiadvánnyal, az Ultimatum – X-Men: Requiem és az Ultimatum – Fantastic Four: Requiem számaival, melyekben az X-Men és a Fantasztikus Négyes búcsúznak a halottaiktól, majd megpróbálnak továbblépni és új életet kezdeni. Hogy azért valami vidámság is legyen, elhoztam nektek az új korszak két első számának, az Ultimate (Comics) Spider-Man és az Ultimate (Comics) Avengers nyitó fejezeteinek előzetes oldalait, valamint egy kis előzetest az Ultimate (Comics) Armor Wars-ból is! Lesz még pár alternatív borító is a terítéken, na és persze kritikák, ahogy azt már megszokhattátok. Hajrá, olvasásra fel!

Ez pedig már a 148. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE (COMICS) SPIDER-MAN

Hát hogy most végül is benne lesz-e a Comics szócska a címben, vagy sem, azt már nem tudom, mert az 1. számhoz kiadott előzeteseknél nincs ott, de a legtöbb oldalon (többek között a Marvel hivatalos honlapján is) még mindig úgy utalnak a sorozatra, hogy Ultimate Comics Spider-Man. Nos, akárhogy is, én mutatom nektek az előzetes oldalakat az új rajzolótól, David Lafuentétől! Tudom, hogy sokan már elkönyveltétek magatokban, hogy béna a stílusa, de azért ezeket a képeket elnézve én nem aggódom a látványvilág miatt.


ULTIMATE X-MEN

Az utolsó szám… Tényleg. A legutolsó. Itt a Requiem Aron E. Coleite írótól és Ben Oliver rajzolótól, amely egyszer s mindenkorra lezárja az újvilági X-Men történetét. Eltemetik a nem kevés halottat a megmaradt tagok (kivéve Vihart és Kolosszust, őket elfelejtették meghívni…), majd búcsúzóul még jól összecsapnak a Testvériség megmaradt tagjaival, és ezzel… vége. Aki követte a sorozatot, azért, aki nem, az pedig még így utoljára azért vegye meg ezt a különszámot. Bye-bye, Ultimate X-Men, hiányozni fogsz!

Ultimatum – X-Men: Requiem
Írta: Aron E. Coleite
Ceruzarajz: Ben Oliver
Borítórajz: Mark Brooks

Az Újvilágban mérföldkőnek számító sorozat befejezése! Vajon egy ember halálával vele hal az álma is? Hogyan lehetne folytatni, ha mindent elvesztettünk? Az Ultimatum után az X-Men életben maradt tagjai elbúcsúznak szeretteiktől, tisztelegnek az emlékük előtt, majd megpróbálják kitalálni, hogyan tovább…

Maniac értékelése:

Oldalak: 1 2 3