Ultimate News #146

Újabb rekord! Oly sok, extra rövid Ultimate News után, most sikerült alulmúlnom magam, és írnom egy még azoknál is rövidebbet! Hajj… Sajnálom, nyájas olvasóim, de az újvilági uborkaszezon ellen nem sokat tehetek. Be fogok azért számolni az Ultimatum – Spider-Man: Requiem 2. számáról, ami hamarosan megjelenik, és mutatok belőle előzetes oldalakat is (főszerepben Pókember és Hulk), meg persze kitérek még az 1. szám második kiadására is, ami a napokban jött ki új borítóval a tengerentúlon, de ennyi. Mit van mit tenni, ezeken kívül semmi mást nem sikerült összekapirgálnom nektek, úgyhogy egy gyors olvasás után mehettek is ki napozni és strandolni…

Ez pedig már a 146. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Na, most már TÉNYLEG jön az első sorozat befejezése a Requiem 2. számával! Jameson lassacskán befejezi a cikket Pókember hőstetteiről, a világ lassacskán magához tér a katasztrófák után, az emberek lassacskán elfogadják Peter eltűnésének hírét, és akkor lassacskán talán tényleg elkezdődhet az új sorozat is. Ahogy legutóbb, most is kapunk pár oldalt Mark Bagley-től Stuart Immonen rajzai mellett, és ha megnézitek majd alant az előzetes oldalakat, láthatjátok, hogy Pókembernek most újfent Hulkkal gyűlik majd meg a baja (aki ezúttal megint zöld…). Izgatottan várhatjuk tehát az első sorozat befejezését!


Ja, és ne feledjétek, hogy már megjelent az 1. szám második kiadása is az új, kihajtható borítóval! Aki teheti, gyorsan szerezze be!

Ne haragudjatok, de tényleg ennyi volt ez az összefoglaló. Tudom, hogy mostanában úgy érezhetitek, elhanyagollak titeket, de higgyétek el, nem az én hibám, hogy ennyire pang az újvilági kínálat. Azért az Ultimate Marvel 4.0 fórum még itt van nekünk, és hogy visszanyerjem a kegyeiteket, tervezek pár különleges kiadást a közeljövőben, amelyek jóóóóó hosszúak lesznek sok-sok képpel! Csak győzzétek kivárni őket!