Ultimate News #134

Hali! Nemcsak az érettségik hete érkezett el így májusban, hanem vele együtt az Ultimate News 134. kiadása is, friss infókkal, képekkel, bemutatókkal. Na azért olyan baromi sok hírben ezúttal sem részesültök sajna, mert ugye az Ultimatum állandó csúszásai miatt eléggé csendes mostanság az Újvilág, de azért van itt egy s más. Például egy előzetes vázlat a New Ultimates-ből, egy kedvcsináló reklám az Ultimatum 4. számához, az Ultimate Wolverine vs. Hulk 5. számának bemutatója, továbbá az 1. és 2. számok harmadik kiadásainak borítói, végül pedig kritikák ismételten az 5. számról. Damon Lindelof és Leinil Francis Yu nem aprózták el a durva és meghökkentő jeleneteket a legfrissebb fejezetben, így van miről írni! És ki tudja? A sztori elolvasása után talán ti is kedvet kaptok majd az új Rozsomák-film (azért sem Farkas!!!) megnézéséhez…

Ez pedig már a 134. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

NEW ULTIMATES

Újabb előzetes vázlat Frank Chótól mindenféle szörnyeteggel, jégóriással, sárkánnyal, asgardival… Olybá tűnik, a sztori nagy része erősen fantasy beállítottságú lesz. De jó lesz ez nekünk vajon?

MINISOROZATOK

Ultimate Wolverine vs. Hulk

Íme, máris megjelent a sorozat utolsóelőtti, 5. száma! Úgy tűnik, most már tényleg semmi sem áll annak útjába, hogy befejeződjön ez a mini, hiszen még egy hónap sem telt el a 4. szám óta, és hamarosan meg érkezik már a 6. is. Ezúttal újra Rozsomák kerül a főszerepbe, aki társalog egy pandával, majd Nick Furyval, aztán felbukkan az Alkotó is, és arra is fény derül, hogy végződött Hulk és Amazon „csatája”. Micsoda fejetlenség… Illetve, Logan esetében épp hogy már csak fej van, és semmi más… További részletekért uzsgyi olvasni az 5. számot!!!

Ultimate Wolverine vs. Hulk #5 – As Told in Five Parts
Írta: Damon Lindelof
Ceruza- és borítórajz: Leinil Francis Yu

FOLYTATÓDIK A KASZABOLÁS ÉS A ZÚZÁS!!! Damon Lindelof, a Lost tévésorozat egyik atyja, és a szupersztár rajzoló, Leinil Francis Yu (Secret Invasion) most egy újabb fejezetet hoztak el nektek ebből a zúzós, trancsírozós, megabrutál sorozatból!

Maniac értékelése:

Ja, és ne feledjétek: aki még mindig nem tette magáévá az első két számot, annak újra itt a lehetőség, hiszen harmadszorra is kiadták őket, ismételten új borítókkal. Tessék lecsapni rájuk!

Ultimatum

Oldalak: 1 2