Ultimate News #114

Itt a 114. Ultimate News! Hurrá, hurrá! Örvendjetek velem, és tátott szájjal olvassátok, mi minden is vár rátok az e heti összefoglalóban! Elsőként mindjárt jön egy interjú Jeph Loebbel, aki ezúttal az Ultimate Hulk Annual című különszámról fog nekünk beszélni. Aztán jön egy kis hazai: megjelent A Csodálatos Pókember 66. száma, idén az utolsó, melyben kezdetét veszi az eddigi legnagyobb, legfontosabb, legmegrázóbb történet, A Klónsztori! Új szereplők, vendégszereplők, titkok, kérdések, fordulatok… Na de majd minderről részletesebben később! Az Ultimate X-Men sem marad ki a buliból, és folytatjuk a múlt héten megkezdett emlékezetes pillanatok felsorolását, majd az Ultimate Fantastic Four 59. számából kaptok pár előzetes oldalt. A minisorozatokat ezúttal az Ultimate Wolverine vs. Hulk (VÉGRE!) és az Ultimatum is fogja képviselni egy-egy új előzetes oldallal, a záróakkord pedig ezúttal ismét egy újragondolt karakteré lesz. Aki minderről lemarad, az meg magára vessen!

Ez pedig már a 114. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Kúl.

INTERJÚ – JEPH LOEB

…és ha Jeph Loeb, akkor Ultimatum, igaz? NEM! Ha, most jól átvertelek titeket! Ezúttal ugyanis Loeb apó kivételesen a sokat halogatott Ultimate Hulk Annual-ról fog szólni, ami talán jövő év elején végre meg is jelenik. Persze azért az Ultimatum-ról most is esik majd pár szó…

Jeph, milyen apropóból fog találkozni a címszereplő Hulk és Zarda ebben a különszámban?
Hogy reggelizzenek. Komolyan. Egy kis kansasi étkezdében.

Az Ultimate Power óta nem láttuk Zardát. Mi történt vele mostanság?
Igen, már rég el szerettem volna mesélni, hol járt az Ultimate Power vége óta. Azóta is Amerikát járja. Ismerkedik a hellyel. Végre megtudunk róla mindent, és az egész majd az Ultimatum felé fog vezetni.

A jövőben is láthatjuk majd őt máshol?
Hogyne, szerepet kap majd az Ultimatum 3. és 4. számában, aztán pedig a New Ultimates-ben. Nagyon szeretem őt írni. Egy igazi elmebeteg.

És Hulk?
Ó, neki még nagyobb szerepei lesznek! Az Ultimatum 2. számában találkozik majd Pókemberrel, és azt a vonalat aztán majd Brian Michael Bendis folytatja vele az Ultimate Spider-Man-ben. Briliáns kis sztorit írt kettejükkel, mondhatom. És hogy mi lesz azután Hulkkal… Nos, nagy terveim vannak vele! Ígérem, leesik majd az állatok tőle!

Már egy ideje a klasszikus univerzumban is dolgozol Hulkkal. Mennyire más az újvilági, mint az eredeti?
Mindketten elképesztően erősek és gyermetegen beszélnek. Ám az újvilági Hulk, ahogy azt már Mark Millar kigondolta, egy nagy, izomagyú ösztönlény. Állandóan kanos és nem akar nadrágot viselni. És ebből adódik majd a probléma abban a bizonyos kansasi étkezdében…

Köszönjük, Jeph!

ULTIMATE SPIDER-MAN

„Ne zavarjatok, éppen kint ülök a klón!” Akár ezzel a mondattal is kezdődhetne A Csodálatos Pókember új sztorija, A Klónsztori, de szerencsére Brian Michael Bendis ennél azért csalafintább történetet írt a nagyközönségnek. Akik otthon vannak a klasszikus Pókember számaiban is, azok bizonyára jól ismerik a hírhedt Clone Saga eposzt, amely éveken át futott a 90-es években. Rengeteg vitát kavart, és sokan jobbnak látták, ha az egészet elfelejtjük úgy, ahogy van, pedig nem egy rövid szösszenetről volt szó. Merész húzás volt Bendistől, hogy épp ezt a sztorit írta újra, hogy ezzel teljesen felforgassa az újvilági Peter Parker és barátainak, családjának életét. Éveken át ugyan ez a változat nem fog tartani, de így is a sorozat eddigi leghosszabb sztoriját kapjuk majd, melynek az első két részét a vadiúj 66. számban olvashatjátok. És hogy mire számíthattok benne? Nos, talán nem meglepő, ha azt mondom: klónokra. Sok-sok klónra. Na de hogy ki kinek a klónja, és miért, és egyáltalán ki áll az egész ügy mögött, az már maradjon titok! Annyi biztos, hogy lesz jó pár olyan fordulat a történet során, amelyre senki sem gondolt… Azt még elöljáróban hadd ajánljam, hogy nézzétek át alaposan a sorozat eddigi 65 számát, mert a kis elhintett rejtélyek, kérdések, az elvarratlan szálak most szinte mind egybefutnak majd… És persze kaptok sok új szereplőt és vendégszereplőt is, szinte az Újvilág teljes szereplőgárdája felvonul majd, úgyhogy EZT a sztorit tényleg ne hagyjátok ki! Sokszor lehet ezt hallani képregényes körökben, de higgyétek el: ezután KOMOLYAN nem lesz soha többé ugyanolyan Peter és a többiek élete, mint eddig…

A Csodálatos Pókember #66 – A Klónsztori (1. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Mark Bagley

Miközben Peter éppen a barátnőjével, Kitty Pryde-dal próbál dűlőre jutni, és persze közben Mary Jane-nel való barátságát is ápolja, egy bevásárlóközpontban elszabadul a pokol! Peter és MJ találkoznak… a Skorpióval! De vajon ki ő, és miféle sötét összeesküvés veszélyezteti Pókember teljes létezését? Az eddigi 65 számban több nyomot is elszórtak ezzel kapcsolatban… és most végre minden szál összefut minden idők legmegrázóbb, leghihetetlenebb Pókember-sztorijában! Készüljetek fel a legelképesztőbb fordulatokra!


Oldalak: 1 2 3