Ultimate News #105

Ultimatum

Azt hiszem, talán a The Ultimates 3 előtt volt akkora reklámkampánya egy újvilági sorozatnak, mint most az Ultimatum esetében, így szerintem akármilyen is lesz, a mini eladási sikere már garantált. A legutóbbi kedvcsinálók után ezúttal például öt újabbat adott közre a Marvel, Ed McGuinness rajzaival és a már jól ismert szlogennel („For what they’ve done…”). Természetesen máris mutatom nektek őket, ráadásul magyarosítva, szóval egy szavatok sem lehet, csibészek!


ADATLAP

Hosszú idő után újra adatlap! Mert megérdemlitek! Az e heti célszemély: a Gyűrűk Ura! Na nem, nem Szauron, és nem is Csollány Szilveszter, hanem náluk egy jóval jelentéktelenebb figura, a Gyűrűs. Emlékeztek rá, ugye? A Csodálatos Pókember 63. számában bukkant fel. Lássuk, mit érdemes tudni róla:

Gyűrűs

Valódi neve: Anthony Davis
Egyéb nevei: „Hulahopp-ember”
Személyazonossága: A hatóságok, ellenségei és pár járókelő által ismert
Foglalkozása: Hivatásos bűnöző
Állampolgársága: Büntetett előéletű amerikai
Születési helye: Medina megye, Ohio
Ismert hozzátartozói: Nincsenek
Csoporthoz tartozása: Nincs
Legfelsőbb iskolai végzettsége: Ismeretlen
Első megjelenése Amerikában: Ultimate Spider-Man #91 (2006)
Első megjelenése Magyarországon: A Csodálatos Pókember #63 (2. sorozat, 2008)

Története: A Gyűrűs egy különleges, magából gyűrűket kilövő ruházatban ténykedő bűnöző, aki épp egy gyémántrablás közepén tartott, amikor az ifjú szuperhős, Pókember (Peter Parker) lecsapott rá. Folyamatosan gúnyolta őt kettejük csatája alatt, míg a Gyűrűs rá kilőtt gyűrűi kis híján megfojtották. Épp időben érkezett Pókember mutáns barátnője, Kitty Pryde, aki kiszabadította a hálószövőt, és ketten együtt legyűrték a rablót. Harc közben még a gyűrűket kilövő szerkezetét is tönkretették, majd megszerezve a tárcáját felfedték a bámészkodók előtt a férfi valódi nevét és származási helyét. Ezután a rendőrség is megérkezett, és lecsukták a Gyűrűst.

Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 66 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Fekete
Képességei / felszerelése: A Gyűrűs különleges berendezése szinte végtelen számú fémgyűrűt képes kilőni magából, amelyek acél keménységűek. Amikor kiereszti őket, egy ideig a Gyűrűs teste körül forognak, amíg használatba nem kerülnek. Ezeket aztán nagy sebességgel kilőve az áldozatra, általában a Gyűrűs csuklóján keresztül, azok rácsavarodnak az ellenségre, és elkezdenek rajta összehúzódni. Így végül az eltalált személyből a szuszt is kinyomják. A gyűrűket termelő szerkezet a Gyűrűs hátán található, amely ha valamilyen módon megsérül vagy túltöltődik, akkor azonnal felrobban. A Gyűrűs egyébként közepes harci tapasztalattal rendelkezik, sokat fecseg csata közben és gyűlöli a mutánsokat. Amennyiben ő készítette a szerkezetet, úgy az átlagnál jóval nagyobb műszaki tudással rendelkezik.
Intelligencia: 4/7 (Tehetséges)
Erő: 2/7 (Átlagos; a saját testsúlyát képes felemelni)
Gyorsaság: 2/7 (Átlagos)
Állóképesség: 3/7 (Átlagon felüli)
Energiakivetítés: 1/7 (Nincs)
Harci tapasztalat: 2/7 (Átlagos)

Ez pedig a vége! Máris száguldhattok az Ultimate Marvel 4.0 fórumba kitárgyalni az olvasottakat, aztán pedig el kritikákat írni a héten megjelenő Ultimate Origins 5. számához, amit az alul látható linken be is küldhettek. Számítok rátok! És ne feledjétek, jövő héten ugyanekkor ugyanitt!

De előtte klikk ide, és küldjetek, küldjetek, küldjetek sok, sok, sok kritikát!!!

Oldalak: 1 2 3