Ultimate News #105

Szervusztok! Köszöntök mindenkit az Ultimate News 105. kiadásában, annak is a bevezetőjében. Méghozzá egy igen sűrű bevezetőben, hiszen ezen a héten sem fogtok unatkozni, azt garantálom! Kezdésnek máris itt lesz nektek A Csodálatos Pókember legújabb, 64. számának bemutatója és kedvcsinálója, amelyben Deadpool, vagyis Holtbiztos keseríti tovább Pókember és az X-Men életét. Majd jönnek a hírek a tengerentúlról: kaptok pár színes előzetes oldalt az Ultimate Spider-Man Annual 3. számából, valamint az Ultimate Origins 5., befejező számából is. Aztán hoztam még nektek egy képet a Különítmény tagjairól, egy egészen exkluzív, kétoldalas betekintőt az Ultimate Wolverine vs. Hulk (igen, jól olvastátok) következő számának forgatókönyvéből, valamint újabb reklámokat a közelgő Ultimatum című minihez – természetesen magyarul. És örvendhettek, mert végre ismét lesz adatlap is, szóval minden együtt van egy újabb fergeteges újvilági hírcsokorhoz!

Ez pedig már a 105. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Csuhajja.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Holtbiztos, hogy ti is megveszitek A Csodálatos Pókember legújabb számát, ha elolvassátok alant a kis a kedvcsinálót hozzá! Már ha élhetek ezzel a sok-sok álmatlan éjszakát okozó szójátékkal, hiszen a főgonoszunk még mindig Holtbiztos, a maszkos, mutánsgyűlölő zsoldos, és vidám kis csapata, a kiborggá vedlett Hiénák. De nem kell félteni hálószövő hősünket, hiszen ott van vele az X-Men is, hogy együtt vegyék fel a harcot újdonsült ellenségeikkel. Az viszont mindannyiuk számára kínos és nem várt fordulat, hogy mindezt élő, egyenes adásban, az egész világ szeme láttára kell végrehajtaniuk…

A Csodálatos Pókember #64: Deadpool – Holtbiztos (2. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Mark Bagley

Pókember és az X-Men kontra Holtbiztos és gyilkos bandája, a Hiénák! Kihagyhatatlan! Már a csata helyszíne is egészen hihetetlen! Ezenkívül: Holtbiztosról lekerül a maszkja, míg Peter Parker és Kitty Pryde kapcsolata mérföldkőhöz érkezik!


És még egy kis kitekintő az amerikai vonalra is: Láthattatok már pár kezdetleges, fekete-fehér oldalt az idei Annual kiadásból a rajzolótól, David Lafuentétől, de most eljött végre az ideje, hogy színekben pompázó előzeteseket is mutassak! Szöveg mondjuk még nincs hozzájuk, de talán már arra sem kell sokat várnunk.


THE ULTIMATES

Semmi új hír a Különítményről, de jártamban-keltemben belefutottam egy fekete-fehér rajzba róluk Bruce Timmtől. Gondoltam, megmutatom. Ugye azért tudjátok, ki az a Bruce Timm? Bizony, ő a nagy agy sok-sok DC-s rajzfilmsorozat mögött, melyeket magyarul is láthattok a tévében. A Batman, a Superman, a Batman of the Future és az Igazság Ligája sorozatok után talán most Marvel-projektekbe is belekezd? Valószínűleg nem, de azért itt a rajz:

Oldalak: 1 2 3