Ultimate News #105

MINISOROZATOK

Ultimate Origins

Hamarosan itt a kezdet vége, és utána kezdődhet végre a vég kezdete, ami egy új kezdet kezdete is egyben! Tudtok követni? Igen, az Ultimate Origins befejező számáról beszélek, ami már a héten megjelenik a tengerentúlon, és ezzel elvileg teljessé válik majd számunkra az Újvilág történelme. Úgy legyen! Vajon milyen titkokat rejteget még Nick Fury, Rozsomák, Amerika Kapitány, a S.H.I.E.L.D., Hulk vagy esetleg Magneto? És mire készülnek pontosan a Szemlélők? Hamarosan kiderül… Addig is: előzetes! Ja, és bónuszpont jár annak, aki a 3. és 4. oldalon MINDEN szereplőt azonosítani tud!


Ultimate Wolverine vs. Hulk

Istenem… Nem hittem volna, hogy valaha még fogok tudni ilyen című szekciót írni ezekbe az összefoglalókba, de végre eljött ez a nap is! Rozsomák és Hulk csatájának befejezése ugyan még mindig nincs annyira közel, de már legalább látjuk a fényt az alagút végén, és újra él a remény, hogy el fog készülni belátható időn belül, hiszen az író, Damon Lindelof végzett az összes számmal. Már „csak” a rajzoknak kell elkészülniük, és akkor talán folytatódhat ez a hatalmas sikereket elért mini. És hogy fenntartsák érdeklődésünket, a Marvel nyilvánosságra hozott Lindelof forgatókönyvéből egy két oldalnyi részletet, amit máris megkaptok magyarra fordítva. Nem lesz semmi…

Harmadik oldal

Első képkocka

A klasszikus jelenet… HULK ÉPPEN KETTÉSZAKÍTJA ROZSOMÁKOT. Leinil… Ha akarod, ábrázolhatod új szemszögből, vagy a régi képet is megrajzolhatod újra ugyanúgy. Te döntesz.

Logan (gondolatban): Túl sok. Ezt már láttuk.

Második képkocka

HULK Logan fölött magasodik, akár egy torony.

Hulk szorosan markolja LOGAN ALSÓTESTÉT. Mindkét kezében egy-egy lába… mint egy PULYKA MELLCSONTJA, amivel valóra lehet váltani a kívánságokat.

Logan (gondolatban): Állj. Itt jó.

Harmadik képkocka

KÖZELÍTÉS HULKRA. Ismétlem, hogy ez most itt egy intelligensebb HULK, nem az az ŐRJÖNGŐ SZÖRNYETEG, akit eddig ismertünk.

Hulk: Szóval melyiket egyem meg, Logan? A jobbat vagy a balt? Te dönthetsz.

Logan (gondolatban): Láttátok már a Sophie választása című filmet?

Negyedik képkocka

EZ EGY SZÉLESEBB KÉPKOCKA… egy amolyan DETERMINÁLÓ SHOT. Ennek a képnek kellene DOMINÁLNIA az egész oldalt.

LOGAN LÁBAK NÉLKÜL FEKSZIK. Mögötte egy FURCSA KINÉZETŰ BONSAI FA egy NAGYON-NAGYON MAGAS HEGY CSÚCSÁN. Egészen a LEGTETEJÉN.

Logan arcáról A DÜH ÉS A LEGYŐZÖTTSÉG érzése olvasható le, miközben felnéz Hulkra, aki ugye épp a teste másik felét tartja a kezében.

Logan (gondolatban): Ja. Én sem.

Negyedik oldal

Első képkocka

Közelítés HULKRA. Elég közel vagyunk, hogy lássuk, hogy igen, ő most valóban rendelkezik Banner elméjével is… de azért még mindig egy VADÁLLAT.

Hulk: Három másodperc. Válassz vagy én választok. Jobb vagy bal?

Második képkocka

LOGAN. @$%.

Logan: A kúriában két embert nem engednek soha pókerezni a többiekkel. Az egyik nyilvánvalóan a kopasz krapek…

Harmadik képkocka

HULK. Még közelebb. Már-már azt az illúziót keltve, hogy az ARCÁBA NYOMULUNK…

Hulk: Egy.

Negyedik képkocka

LOGAN. KÖZELEBB. ROSSZALLÓ TEKINTET.

Logan: …a másik pedig én vagyok, mert mérföldekről is megérzem, ha valaki blöfföl.

Ötödik képkocka

HULK. NAGYON közelről. CSIKORGATJA A FOGAIT. Egy NAGYON KEMÉNY kép róla.

Hulk: Kettő.

Hatodik képkocka

LOGAN. És itt nagyon figyelj oda a SZEMEIRE. Valami olyasmit látni bennük, amit eddig nem láthattunk… valami egészen RITKÁT. CSALÓDOTTSÁGOT. LEMONDÁST. A VESZTESÉG ÉRZÉSÉT.

Logan: Banner nem blöfföl.

Oldalak: 1 2 3