Transformers: Éljen Megatron!

Cím: Transformers: Éljen Megatron!
Szerző(k):
Kiadó: Fumax
Ár: 12995 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 432 oldal
Megjelenés: 2022.04.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

Áprilisban érkezik egy vaskos Transformers kötet a Fumaxtól.

A Földön: megérkeztek az ÁLCÁK, és MEGATRON serege porig rombolja New Yorkot. Az AUTOBOTOK felett aratott győzelmüket követően könyörtelen pusztító hadjáratba kezdenek a városban. Az amerikai hadsereg pillanatok alatt alulmarad, és a támadások az ország más részeire is kiterjednek.

A Kibertronon: a vereség árnyékában az AUTOBOTOK elrejtőznek, és megpróbálják rendezni soraikat. Vezetőjük, OPTIMUS FŐVEZÉR megsérült, és ellátásra szorul. Energontartalékaik kifogyóban. Terjed a szóbeszéd, hogy áruló férkőzött soraikba, a Raj pedig elsöprő erejű támadásra készül. És az AUTOBOTOK többsége egyvalamit nem tud:
MEGATRON megszerezte azt az eszközt, amelynek birtokában övé lehet a végső győzelem.

De nincs minden veszve. A Földön előkerül egy óriási erejű fegyver, Spike Witwicky pedig titkos küldetésre indul az ÁLCÁK ellen. A Kibertronon harcedzett szövetségesek bukkannak fel, és az
AUTOBOTOK előtt ismét megcsillan a remény szikrája. Ebben a vaskos gyűjteményben szemtanúi lehetünk győztes és vesztes csatáknak, történelemformáló eseményeknek, valamint az AUTOBOTOK és ÁLCÁK között időtlen idők óta dúló harc következő fejezetének.

A kötet tartalmazza a Transformers: All Hail Megatron 1-16., valamint a Transformers Spotlight: Blurr, Jazz, Drift számokat.

Előzetes oldalak és előrendelés a kiadó oldalán. A kiadvány megjelenik limitált változatban is, azt ide kattintva lehet előrendelni.