Punk Rock Jézus

Cím: Punk Rock Jézus
Szerző(k): Sean Murphy
Kiadó: Fumax
Ár: 6995 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 216 oldal
Megjelenés: 2022.04.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

Áprilisban jelenik meg Sean Murphy Punk Rock Jézus című története magyarul – 650 számozott példányban!

Új valóságshow indul Amerikában, amely nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy végigkísérje a Megváltó második eljövetelét.

A keresztény hagyományok és a legújabb tudományos eredmények ötvözésével a torinói lepelből kinyert DNS segítségével új Jézust klónoznak, anyának pedig egy ideális, még érintetlen lányt választanak. A J2-nek nevezett műsort hatalmas lelkesedés és óriási felháborodás övezi, amelynek köszönhetően megdönti a televíziózás történelmének minden korábbi nézettségi rekordját.

A Chrisnek keresztelt kisfiú ebben az ellentmondásos környezetben felnőve jó néhány meglepetést tartogat a show nézői és szereplői számára. Ahogy az újdonsült megváltó öntörvényűsége egyre több érdeket sért, úgy egyre több félelmetes ellenséget szerez. Vajon milyen sors vár rá egy ilyen álságos világban?

Sean Murphy (Batman: Fehér lovag, Tokió Szelleme) elgondolkodtató összehasonlítást kínál korunk valósága és a saját maga által ábrázolt világ között, amelyet dinamikus, szemkápráztató rajzai keltenek életre.

Előzetes oldalak és előrendelés a kiadó oldalán.