The Witcher / Vaják: Hús és tűz (#4)

Cím: The Witcher / Vaják: Hús és tűz (#4)
Szerző(k): Aleksandra Motyka, Marianna Strychowska, Lauren Affe
Kiadó: Szukits
Ár: 4490 3368 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 104 oldal
Megjelenés: 2019.10.16.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: szukits.hu

Geraltot egy régi ismerőse megkéri, hogy derítsen fényt a lányával kapcsolatos rejtélyre, ám amint a szörnyvadász megérkezik, legnagyobb meglepetésére Kökörcsinbe botlik. A Vaják és a trubadúr hamarosan ismeretlen földekre indulnak és veszélyes és titokzatos helyre érkeznek tévedésből; ahol aztán lehetetlen feladatra vállalkoznak. A Vaják és egy helyi nőszemély vállvetve igyekeznek legyőzni a környéket megfertőző sötét erőket, és Geráltnak meggyőződése, hogy ezzel valóban jó célt szolgál. De hamarosan rá kell döbbennie, hogy csak nagyobb bajba sodorta magát, mert minden jel arra mutat, hogy ő a legfőbb gyanúsított…

A The Witcher, mely Andrzej Sapkowski Vaják c. fantasy sorozatából született, 2015-ben a közönség és a kritikusok által is leginkább elismert videójáték volt. Képregényünk bár a játék alapján készült, de benne attól és a Vaják könyvektől független, teljesen új történetet ismerhetnek meg az olvasók.

Ez a képregény-gyűjtemény a DARK HORSE The Witcher c. sorozatának 16-19. számát tartalmazza, Marianna Strychowska rajzaival és Aleksandra Motyka szövegével. A fordítást Kolozsvári Zsófia készítette.

A kötet előrendelhető/megvásárolható a szukits.hu-n!

Előzetes: