TDK (DVD) Nyereményjáték [Lezárva]

Szeretnél az alábbi jóságok egyikének a tulajdonosa lenni?

“KÉSZÜLJ FEL A VARÁZSLATRA!” – Peter Travers, ROLLING STONE

  A Batman: Kezdődik! folytatásában, A sötét lovagban Christopher Nolan ismét együtt dolgozik Christian Bale-lel, aki újra magára ölti Batman/Bruce Wayne szerepét a bűnözés ellen folytatott háborúban. Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével Batman egyszer és mindenkorra le akar számolni a szervezett bűnözéssel Gothamban. Hármójuk összefogása eredményesnek bizonyul, de hamarosan egy feltörekvő és agyafúrt bűnöző célpontjává válnak, akit úgy ismer a világ: a Joker. A torz lelkű gonosztevő tombolása káoszba taszítja a várost, Batmant pedig egyre közelebb kényszeríti ahhoz, hogy átlépje a határvonalat az igazságosztás és az önbíráskodás között. Batman ősellenségét, a Jokert Heath Ledger játssza, Dent szerepében pedig Aaron Eckhart tűnik fel. Csatlakozik hozzájuk Maggie Gyllenhaal, mint Rachel Dawes, és visszatér a Batman: Kezdődik! három sztárja, Gary Oldman Gordon, Michael Caine Alfred és Morgan Freeman Lucius Fox szerepében.

A Fórum Home Entertainment jóvoltából megnyerheted a 3 TDK logós alumínium kulacs, vagy a 3, elöl Batman mintás, hátul TDK logós póló (méret: M) egyikét!

Ahhoz, hogy megnyerhesd a nyeremények egyikét,
csupán válaszolnod kell egyetlen kérdésre!

  Részvételi feltételek:

 • A játékon egy játékos csak egyszer vehet részt!
 • Egy számítógépről (IP-ről) csak egy nevezést fogadunk el!
 • Beküldési határidő: 2009. január 15. 24:00
 • Sorsolás és eredményhírdetés 2009. január végén.
 • A nyerteseket e-mail-ben (is) értesítjük.
 • A nyeremény készpénzre (vagy bármi másra) át nem váltható!
 • A játékban résztvevők a feltételeket automatikusan elfogadják.

Még nem késő Karácsonyra meglepni magadat A Sötét Lovag egyik kiadásával:

Batman folytatja a bűnözés elleni háborút. Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével Batman egyszer és mindenkorra le akar számolni a szervezett bűnözéssel Gothamban. Hármójuk összefogása eredményesnek bizonyul, de hamarosan egy feltörekvő és agyafúrt bűnöző célpontjává válnak, akit úgy ismer a világ: a Joker. A torz lelkű gonosztevő tombolása káoszba taszítja a várost, Batmant pedig egyre közelebb kényszeríti ahhoz, hogy átlépje a határvonalat az igazságosztás és az önbíráskodás között.

  Extrák:

 • Gotham tabuk nélkül: Egy jelenet születése – Christopher Nolan rendező és alkotótársai feltárják a film hátterében rejlő hihetetlenül aprólékos tervezőmunkát, többek között a kaszkadőrök munkáját, az IMAX® technológiával forgatott jeleneteket, Batman új jelmezét, a Batpodot… és sok minden mást!
 • A sötét lovag IMAX® jelenetei – 6 jelenet páratlanul nagy felbontásban rögzítve, az IMAX® mozikban bemutatott képaránnyal (1.43:1): A nyitójelenet, Hongkong, Az autósüldözés, A Lamborghini összetörése, A Prewitt-épület és A befejező montázs.
 • Gothami Hírek: 6 klip a gothami kábeltévé hírműsorából
 • Képgalériák – Joker kártyái, látványtervek, poszterek, képek, előzetesek és tévéreklámok

Magyar cím: A sötét lovag
Eredeti cím: THE DARK KNIGHT
Gyártási év: 2008
Rendezte: Christopher Nolan (Batman: Kezdődik!)
Szereplők: Christian Bale (A tökéletes trükk), Heath Ledger (Lovagregény), Aaron Eckhart (Thank You For Smoking), Michael Caine (A tökéletes trükk), Morgan Freeman (A bakancslista), Gary Oldman (Harry Potter és az azkabani fogoly), Maggie Gyllenhaal (Felforgatókönyv)

A WARNER BROS. PICTURES bemutatja
a LEGENDARY PICTURES közreműködésével a SYNCOPY produkciójában CHRISTOPHER NOLAN filmjét CHRISTIAN BALE főszereplésével “A SÖTÉT LOVAG” címmel további szereplők MICHAEL CAINE
HEATH LEDGER GARY OLDMAN AARON ECKHART MAGGIE GYLLENHAAL és MORGAN FREEMAN
zene HANS ZIMMER és JAMES NEWTON HOWARD jelmeztervező LINDY HEMMING
vágó LEE SMITH, a.c.e. látványtervező NATHAN CROWLEY
fényképezte WALLY PFISTER, a.s.c. executive producerek BENJAMIN MELNIKER MICHAEL E. USLAN KEVIN DE LA NOY THOMAS TULL
a Batman karakterek kitalálója BOB KANE kiadója a DC COMICS
történet CHRISTOPHER NOLAN & DAVID S. GOYER forgatókönyv JONATHAN NOLAN
és CHRISTOPHER NOLAN producerek CHARLES ROVEN EMMA THOMAS CHRISTOPHER NOLAN
rendezte CHRISTOPHER NOLAN