Színesedő képregény repertoár a rejtvénylapokban

Lássuk, mit találnak a képregénykedvelők a legfrissebb rejtvénylapokban.

A Fülesbagoly 2008. februári számában A halál és a kertész címmel olvashatunk egy képtörténetet. A humoros kis sztorit arab tanmese nyomán Kiss Ferenc és Podmaniczky Ferenc képregényesítette.

A Zseb Rejtvény Évszakok 2008/1. számában egy hátborzongató epizód elevenedik meg az amerikai polgárháborúból. Ambrose Bierce Bagoly-folyó című elbeszélését Kiss Ferenc írta át képregényre és Fazekas Attila rajzolta meg. Ez egyébként egy újraközlés, a képregény először a 90-es években a Fülesbagolyban jelent meg.

A Fülesben, ahogy már egy korábbi hírben szerepelt, Kiss Ferenc és Podmaniczky Ferenc adaptációjában a Sandokan visszatér fut, sajnos a Maláj Tigris még a negyedik részben sem bukkant fel, de ami késik, nem múlik.

A legjobb hír a végére maradt. A Kis Füles a 2008. februári számtól kezdve teljes terjedelmében színessé vált, ami a képregényeket is érinti. Így a Róka felügyelő nyomoz címet viselő rejtvény-képregény legújabb epizódját ugyanúgy színesben böngészhetjük, mint az Argentina visszavár! című Podmaniczky-képregény negyedik, befejező részét.

Jó szórakozást!