Szavazás 2008 – utolsó forduló

FRISSÍTVE Voksolj 2008 legjobbjaira, illetve kedvenceidre a 4. alkalommal összeállított évösszegző szavazásainkon!
Kissé késve jelentkeztünk idén szokásos kimerítő szavazatunkkal, de reméljük megérte rá várni! A 2007-es szavazáshoz hasonlóan idén is több napra osztjuk a kategóriákat.
[toc]

  • Első nap: kiadványok
  • Második nap: filmek
  • Harmadik nap: magyar képregények, vagyis kifejezetten a művekre koncentrálva
  • Negyedik nap: egyéb
  • Ötödik nap: szűkített össznépi kategóriák és ami kimaradt

OLVASD EL SZAVAZÁS ELŐTT:
Zárójelben megadtuk, hány választ adhatsz meg egy-egy kategóriában. Megadhatsz ennél kevesebbet is, ha nem találsz több érdemlegeset, de ha egyszer lenyomtad a szavazás gombot, változtatni már nem tudsz.

A szavazások egyelőre nem kerülnek lezárásra, tehát ha valamelyik nap távol lennél a KN-től (rossz belegondolni…), utána ugyanúgy szavazhatsz.

(2008.03.20.) Kikerült legutóbbi, negyedik forduló is. Ezt egy kisebb pihenő követi, majd a fenti eredményekből válogatott össznépi szavazásokat indítunk (pl. legjobb magyar képregény, legjobb képregénykötet, stb.).

És akkor itt szeretnénk megköszönni Tony, ZoTya és Dala hatalmas segítségét, akik nélkül ugyanezt sok-sok órával több munkát vett volna igénybe! És természetesen a hasznos kiegészítéseknek, észrevételeknek is nagyon örültünk!

5. NAP: DÖNTŐK ÉS KIMARADT

Utolsó fordulónkban a megelőző szavazásokból összeállított szűkített mezőny képviselteti magát, vagyis a legjobb helyezések mérik össze itt egymást és egy megismételt szavazást is beiktattunk, ha már úgyis.
(Itt hívnám fel a figyelmet arra, hogy az alábbi 3 „döntős” szavazás eredménye legfeljebb az első (vagy első két-három) helyre nézve reprezentatív!)

[poll id=”134″]

[poll id=”133″]

[poll id=”136″]

[poll id=”135″]

Oldalak: 1 2 3 4 5