Superman és Batman #2

A két legismertebb szuperhős újabb közös története közvetlenül a roppant sikeres, magyarul is olvasható Supergirl után játszódik – ám mégis egy egészen más világba, sőt, világok egész sorába kalauzol el minket. Egyik napról a másikra egy olyan Földön találjuk magunkat, amely fölött vaskézzel uralkodik két kegyetlen diktátor: Superman és Batman!
Vajon mi történt, ki a felelős ezért a hihetetlen változásért és a sok gyilkosságért, és vissza lehet-e egyáltalán téríteni az időt normális folyásába? A látványos jelenetekkel tarkított utazás alternatív világok között az utolsó pillanatig izgalomban tartja az olvasót.
A számtalan vendégszereplők között ismert és ismertnek vélt arcok mellett olyan figurákat is megismerhetünk, akik nálunk meg nem jelentek meg egyetlen kiadványban sem. A teljesség igénye nélkül: Darkseid, Wonder Woman, Supergirl, Superboy, Metron, Ra’s al Ghul, Zöld Lámpás, Zöld Íjász, Flash, Rock őrmester, Tomahawk, Jonah Hex, Vandal Savage, Solomon Grundy, a Marsbéli Fejvadász, Kamandi, Blackhawk és a 31. századi Szuperlégió tagjai is felbukkannak a történetben.

Írta Jeph Loeb
Rajzolta Carlos Pacheco
Eredeti megjelenés: Superman/Batman #14-18 (2004. december – 2005. április)
Eredeti cím: Absolute Power
110 oldal, színes
Várható megjelenési dátum: 2011. április 30. – 7. Magyar Képregényfesztivál
Tervezett bolti ár: 2.990.-Ft