Spawn: Kezdetek – 14. kötet

Cím: Spawn: Kezdetek – 14. kötet
Sorozat: SPAWN
Szerző(k): Todd McFarlane, Brian Holguin, Greg Capullo, Dwayne Turner
Kiadó: Infinity
Ár: 3500 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 160 oldal
Megjelenés: 2019.04.30.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: ivadek.hu kepregenymarket.hu

A legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.
Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.
A Spawn: Kezdetek 14. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne a rajongók kedvencévé vált rajzoló, Greg Capullo (The Creech, Batman) művészete mellett izgalmas történeteket találhatunk az Ivadék megteremtőjétől, Todd McFarlane-től és Brian Holguintől.
A Spawn: Kezdetek sorozat jelen kötete öt, magyar nyelven most először olvasható és egy korábban megjelent, régóta nem kapható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban. Mellettük eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. Emellett minden kötet elejére egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított Spawn-borító kerül.

Megrendelhető közvetlenül a kiadótól!