SAM és TWITCH – Teljes gyűjtemény 1. kötet

Cím: SAM és TWITCH – Teljes gyűjtemény 1. kötet
Sorozat: SPAWN
Szerző(k): Brian Michael Bendis, Angel Medina, Jamie Tolagson, Alberto Ponticelli
Kiadó: Infinity
Ár: 7000 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 320 oldal
Megjelenés: 2019.08.20.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: ivadek.hu
Bevásárlólista: Loading

Sam Burke tökéletes leképezése a városnak, amiben él: hangos, durva, visszataszító, és mélységesen cinikus. Makacs, mint egy öszvér, alpári, és azok a kérdések a kedvencei, amiket az öklével tehet fel. Hatalmas testét viszont egy igazán erős gerincen tartja, és a durva külső egy érző szívet takar.
Max „Twitch” Williams ellenben egy higgadt, csendes, és végtelenül visszafogott figura. Kiváló nyomelemző, analitikus megközelítéssel dolgozik. Első osztályú mesterlövész, ha a helyzet megkívánja, John Woo hőseit megszégyenítő módon szórja a forró ólmot egyszerre két pisztolyból.

A Spawn lapjairól megismert páros önálló sorozatát a kilencvenes évek közepén a Calibertől az Image Comicshoz igazolt Brian Michael Bendis írta az első 19 füzeten át.
Ugyan a történetek a Spawn univerzumában játszódnak, és a természetfeletti elemekben sincs hiány, ez egy igazi, hamisítatlan, kemény krimi, szókimondó szöveggel.
Az 1. kötet az első 13 füzetet tartalmazza, benne két nagyobb nyomozással, és egy igazán rossz nap történetével. A kötet kezdetekor a volt főhadnagyuk kérésére a rendőrség kötelékébe frissen visszatért páros egy sorozatgyilkos nyomába ered. Hullanak a maffiacsaládok emberei, és a bűntények helyszínén különös, az áldozatokhoz egyáltalán nem köthető levágott hüvelykujjak jelölik a gyilkos nyomát.
A következő ügyük egy parkban indul, egy – a rituáléjuk közben lefejezésükkel roppant durva módon megszakított – modern boszorkánygyűlés helyszínén…