DVDhírcsomag v2 2.27

Két hír Batmanről, a régi sorozat második kötetéről, és a legújabb manga hatású sorozatról. Új DVD megjelenések: F4, Csillagpor, Rózsaszín Párduc és Ultrakopó

Rajzfilmen tér vissza a Denevérember

Az art deco Batman atyja, Bruce Timm az Animátrix mintájára rajzfilmekkel köti össze Batman: Kezdődiket a nyáron debütáló The Dark Knighttal. A Warner Batman: Gotham Knight című hat részes sorozatának sztoriját olyan képregényes nagyágyúk jegyzik, mint Brian Azzarello, Alan Burnett, Jordan Goldberg, Josh Olson, Greg Rucka, és a Batman: kezdődiket forgatókönyvírója, David S. Goyer.

A látványvilágért japán anime-mesterek felelnek, köztük a Tokiói keresztapák és a nálunk is vetített Paprika megálmodója, Satosi Kon (aki az egyik epzód rendezője is egyben). Batman szinkronhangja természetesen Christian Bale lesz. A rajzfilmsorozat még a The Dark Knight premierje előtt kijön dvd-n – reméljük, a magyar Denevérhívők is időben hozzájuthatnak majd. Bónuszként jöjjön egy 10 perces werkfilm.

Batman – A rajzfilmsorozat 2. kötet: menübemutató

A Bruce Timm producer felügyeletével készült rajzfilmsorozat azért jó, mert legalább annyira nem veszi komolyan magát, mint amennyire komolyan veszi magát (ugye érthető?), kitalálta Joker jobbkezét, Harley Quinnt, s a sztorija annyira magávalragadó, hogy ha belenézel, néhány perc alatt elfelejted, hogy „csak” egy rajzfilmsorozatot nézel. Áprilisban jön a várva-várt második kötet.

Készülj a harcra! A félelmet nem ismerő Sötét Lovag eme 4-lemezes gyűjtemény 28 hősi kalandjában száll szembe a Gotham City békéjét fenyegető gonoszsággal. Telis-tele ravasz gaztettekkel, talpraesett figurákkal és észbontó fordulatokkal: számtalan rajongónak ez az Emmy-díjas sorozat határozta meg Batmant, a hőst, aki összeakasztja bajszát a Macskanővel, párbajozik a Pingvinnel, verseng a Rébusszal és természetesen megmérkőzik legádázabb ellenségével, a Jokerrel. Az izgalmakat pedig olyan exkluzív extrák fokozzák, melyek egyenesen az alkotók agyából pattantak ki. Ragadd meg az alkalmat és öltsd magadra a klasszikus hős álarcát, mert ebből a kalandból te sem maradhatsz ki!

A Batman – A rajzfilmsorozat 2. kötete 2008. április 8-án jelenik meg a FHE forgalmazásában. A négy lemezből álló szett 28 epizódot tartalmaz eredeti (4:3) képarányban, magyar és angol sztereo hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében. A korongokon szétszórva találsz jó pár magyar feliratos extrát is:

  • Audiokommentár 4 kulcsepizódhoz a sorozat alkotóinak közreműködésével (eredeti nyelven)
  • Robin: Hős születik – A Csodafiú karakterének fejlődése
  • Gotham őrzői – Batman leghűségesebb csatlósai
  • A Lovag hangjai – Az eredeti hangok beszélgetnek a szinkronmunkáról

További menüképek a dvdextra.hu-n tekinthetőek meg.

A folytatásban pedig néhány új DVD megjelenésről lehet olvasni…

Oldalak: 1 2