Nyugat vs. Zombik

Diplomamunka gyanánt készült Csepella Olivér zseniális címmel megáldott Nyugat + Zombik képregénye, melyből most rengeteg kép, félkész rajz és elkészült oldal tekinthető meg. A következő szöveg az alkotó oldalán olvasható:

Babits Mihály születésnapjának előestéjén A New York Kávéház vendégei egyik pillanatról a másikra elátkozott élőhalottakká válnak, akik válogatott kegyetlenséggel törnek a kevés túlélő életére. Úgy tűnik az egész épületben csak Babits Mihály, Ady Endre, Tóth Árpád, Kosztolányi Dezső, Karinthy Frigyes és egy szerencsés pincérnő nem alakult át vagy vált áldozattá. Egyelőre.

A hét kötet alatt hőseink, revolvertűzön, szerelmen és áruláson keresztül fedik fel a történtek okát és megoldását, mindezt olyan neves vendégszereplőkkel, mint Csáth Géza, Móricz Zsigmond és Juhász Gyula.

A cink.hu visszafogottan az évtized netes tartalmának nevezte az Olivér oldalán látottakat, és ezzel nem is járnak messze a valóságtól. Reméljük a projektnek hamarosan kézzel fogható eredménye is lesz!

További képeket ide és ide kattintva érhettek el.

nyugat-zombi-csepella

nyugat-zombi-csepella-oldal

karinthy-nyugat-zombi