Nyert a 427!

Ééééés, íme a nyertesek névsora…

T. Péter, L. László, K. Dezső, Cs. Tamás,
Á-Sz. Péter, F. Péter, P. Dániel.

Gratulálunk nektek!

A nyeremények, mint már említettem, átvehetőek a 18. Képregény Börzén 10:00 és 14:00 óra között, mégpedig érkezési sorrendben! Igen, bizony ám, aki hamarabb jön, válogathat, aki később, az a maradékból turkálhat!
Aki 14:00-ig nem veszi át nyereményét az pdig sajnos kiesett!

Emlékeztetőül, a következő jóságokat lehetett megnyerni:

  • Hitman filmes jegyzettömböt, melynek a cetlijeire bármikor felírhatod, hogy mely képregényed hiányzik, így segítségével a következő börzén könnyebb lesz a keresés!
  • National Treasure – Book of secrets (Nemzet Aranya – Titkok Könyve) feliratú iránytű/nagyító párost, melynek segítségével sokkal de sokkal könnyebben elnavigálhatsz a következő képregényes esemény helyszínére!
  • National Treasure – Book of secrets (Nemzet Aranya – Titkok Könyve) feliratú számzáras minilakatot, mellyel elzárhatod gyűjteményed becses darabjaid, hogy a hugica/öcsike ne tegyen bennük kárt!
  • National Treasure – Book of secrets (Nemzet Aranya – Titkok Könyve) feliratú esőköpenyt (S-es méret! – nincs róla kép, de nem nehéz egy barna színű esőköpenyt elképzelni, ugye?), mely megvéd téged, és a hónod alá csapott képregénypakkot a legnagyobb esőcseppektől is!
  • Nemzet Aranya feliratú (hoppá, igen, ez kivételesen magyar feliratú) pólót, csak azért, hogy hordhasd! ;) (Szintén nincs róla kép, de ugyanúgy néz ki mint bármely más fehér póló!)
  • I Am Legend (Legenda Vagyok) feliratú mini zseblámpát, hogy senkit ne zavarj, ha az éjszaka közepén jutna eszedbe képregényt olvasni!
  • 10,000 BC (I.e. 10 000) felirattal hímzett sapekot, hogy ne süssön a szemedbe a nap, amikor a strandon szeretnél olvasni!