Nyereményjáték a Szegedi képregénybörze szervezőitől

A Szegedi Képregénybörze szervezői nyereményjátékot hirdetnek. Hozzánk eljuttatott levelükből kiderül, hogy a játék végén 10 szerencsés nyertes egy-egy eredeti, angol nyelvű, amerikai képregényt nyer.

A játék teljes szövege:

Feltételek:
– Töltsd ki és küldd vissza az alábbi kérdőívet hiánytalanul a kepregenyborze [KUKAC] freemail [PONT] hu címre április 9-ig!
– Egy személy kizárólag csak egy e-mail címről pályázhat, amely gyakorlatilag a kérdések jellegéből is adódik… Itt kérnénk meg mindenkit, hogy a b/c/d e-mail címeiről ne küldözgesse be ugyanazt a megfejtést, mert akkor is csak egyszer fog bekerülni a résztvevők közé!
– A nyertes jelenjen meg személyesen az áprilisi Szegedi képregénybörzén és vegye át a nyereményét.
– Az ajándék későbbi átadására/átvételére/postázására nincs mód, a nyereményt átváltani/beváltani másra nem lehet.

X-men

A kérdések:

1) Hány éves vagy?

2) Hol laksz életvitelszerűen (a hétből legalább 4 napot hol töltesz el)?

3) Voltál-e már korábban a Szegedi képregénybörzén?

4) A korábbi években is rendeztek már képregénybörzéket Szegeden….de vajon az idei az hányadik lesz?
a) második
b) harmadik
c) negyedik
d) ötödik

5) Honnan értesültél arról, hogy képregénybörzét tartanak Szegeden (például tagja vagy a Szegedi képregényes események vagy más képregényes facebook-csoportnak, ahol hirdették, ismerős szólt róla, véletlenül akadtál rá az interneten keresgélve, Kilencedik.hu-n láttad a hírek között stb., nyilván más itt nem szereplő választ is megadhatsz)?

6) Szoktál-e járni a Szegedi képregényfesztiválra?

7) Más városok képregényes rendezvényeire is el szoktál-e látogatni (például budapesti képregénybörzék, budapesti képregényfesztivál, Hungarocomix, mangás-animés jellegű Conok stb.)?

8) Milyen képregényeket gyűjtesz?

9) Évente átlagosan hány képregényt vásárolsz (ha vásárolsz persze)?

10) Mennyire befolyásol egy képregény megvásárlásban az éppen mozikban vetített képregényes kötődésű alkotás (például volt a mozikban nemrég a Hangya, Bosszúállók, A galaxis őrzői stb. ezek ébresztenek-e benned bármi fajta kíváncsiságot, hogy papír alapú/digitális képregényben is jobban megismerd a filmekben szereplőket)?

11) Magyar nyelven olvasol csak képregényeket vagy más nyelve(ke)n is?

12) A jelenlegi magyar képregénykiadás teljes egészében kielégíti-e az igényeidet, vagy vannak olyan kiadványok, amelyek szerinted hiányoznak a magyar “piacról” (és ha igen, akkor mik?)?

13) Mely képregényhez kötődő karakter szerepét játszotta el a mozivásznon Ryan Reynolds legkorábban?
a) Deadpool
b) Zöld Lámpás
c) Nick Walker (R.I.P.D. – Szellemzsaruk)