Netes Sajtókörkép #31

A Random virtuális képregénymagazin blogján (ahonnan egyébként már tölthető a zseniális borítóval rendelkező Random Fanservice 3. száma) Matuszka Máté és Lőrinczi Balázs beszámolója található a nemrég megrendezett börzéről.
Itt a Kneten is találtok egy elég alapos (nem feltétlenül objektív) beszámolót a rendezvényről, extraként pedig egy rakás képet is végigböngészhettek.

Az Enspire Gróf Balázzsal, a gyermekirodalom.hu Stark Attilával készített interjút.

Dani Áron saját blogján az Ultimate X-men sorozat 1-33. számait vette górcső alá.

Nemrég került a mozikba Jason Statham főszereplésével a Parker című film. Az eredeti karakter megjelenéseivel foglalkozik rendkívül érdekes cikkében Rusznyák Csaba a Könyvesblogon.

Az 5Panels oldalán megsokasodtak a képregényes témájú cikkek: Spuri Batmanes cikksorozata folytatódik a Batman vs. Bruce Wayne, illetve a Batman harmadik év cikkekkel, de kikerült egy írás Harvey Dentről és a mindig zseniális Daredevilről is.

Galgóczi Tamás a Savage Sword of Conan 6. kötetéről az Ekultúrán.

Kiesett a látóterünkből a Deviszont.net cikke a Django képregényadaptációjáról: pótoljátok Ti is.

Com-x90 az Ultimate Comics: Spider-manről.

Két újabb résszel gazdagodott a Geekz képregényes sorozata: a GeekzKomix 56. és
57. részében ismét Chavez, Rusznyák Csaba és Nagy Krisztián osztják meg legutóbbi olvasmányélményeiket előbbinek hála jó adag Dreddes tartalommal.
Ugyancsak a Geekz-en található Nagy Krisztián cikke a Marvel-univerzumbéli Magyarországról. Bizony: földrajzóra Marvel-módra!

Recenziók:
Bauman Tamás: Slusszkulcs Klán (ekultura.hu)
Galgóczi Tamás: Geronimo Stilton – Mentsük meg Leonadro da Vincit! (ekultura.hu)
Bayer Antal: Új Bosszú Angyalai – Beszivárgás (Nero Blanco Blog)