Miután – Első kötet

Cím: Miután – Első kötet
Szerző(k): Anna Todd
Kiadó: Gabó
Ár: 4990 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 192 oldal
Megjelenés: 2022.05.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:

Romantikus lelkeknek szól a Gabo új kiadványa, a sikerkönyv alapján készülő Miután képregény első kötete. A májusi megjelenés ráadásul egybeesik a világpremierrel is, a második kötet év végére / jövő év elejére várható.

Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább. Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott. Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt.
Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné, amikor azonban Tessa eltaszítaná magától, közelebb vonja magához. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt.

Előzetes oldalak: