Marvel X Fortnite – Zéró Háború

Cím: Marvel X Fortnite – Zéró Háború
Szerző(k): Christos Gage
Kiadó: Fumax
Ár: 7995 5995 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 160 oldal
Megjelenés: 2022.12.10.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

A Panini füzetes formában jelenteti meg, de november végén a Fumaxtól keményfedeles, gyűjteményes kötet formájában is érkezik a Marvel X Fortnite – Zéró Háború.

A Marvel univerzum megérkezett a Fortnite világába!

A legkegyetlenebb csatatér, a Sziget lakói véget nem érő háborút vívnak, amit csak egyetlen fegyverrel tudnak megnyerni: a Zéró Pont kristály-szilánkjával, ami a Marvel-univerzumban kötött ki. Pókember, Rozsomák és Shuri a Fortnite-harcosok segítségére siet, hogy együtt levadásszák a rejtélyes Zéró Pont Szilánkot. Wakandától a Vadföldig és még azon is túl viszi őket a hajsza, de vajon időben megtalálják-e ahhoz, hogy megakadályozhassák a katasztrófát? Mindkét világegyetem legnagyobb hősei fognak össze az Elképzelt Rend ellen, a kérdés csak az, van-e esélyük a győzelemre úgy, hogy még a Marvel legveszedelmesebb gonosztevője is a Szilánk nyomába eredt?

Ez a gyűjtemény tartalmazza a Fortnite X Marvel: Zero War 1–5. számait, a Fortnite X Marvel – Nexus War: Thor történetet, valamint a bónusz kódot a hat darab, a Fortnite-ban feloldható Marvel témájú digitális tárgyhoz!

A kiadványt előrendelni a kiadó oldalán lehet.