KN2010

[2010. április 18.] Majd két hónap, és egy aránylag szabad hétvége kellett, hogy pár hiányosságot pótolni, több apróságot pedig korrigálni, kijavítani, szebbé tenni, megváltoztatni, átalakítani, tökéletesíteni és csiszolni tudjak.

  • A főbb változás a felső menüt érinti, mindegyik legördülő lett, így azok tartalmát a láblécből kivettem.
  • A főoldali oldalmenü és az alsó menü egyes elemeit felcseréltem így egységesebb lett.
  • Az eddig „demó” módban futó Hírajánló elnyerte végső helyét a hírek alatt, úgyhogy nyugodtan küldjetek ezután bármilyen olvasnivaló bele!
  • Csokrokba szedtem, és frissítettem minden fontos linket melyre szüksége lehet a jóembereknek, így azok ezentúl a Kisokosban találhatóak meg!
  • Elindult a KN YouTube videócsatornája, ahová feltöltöttük szinte az összes, a nem oly régen történt költözés során talált régebbi videóinkat. Csemegézzetek belőlük bátran!
  • Aki még nem lenne KN rajongó a Facebook-on, az ne késlekedjen tovább! ;)

Ennyi jutott eszembe. Ha bárkinek észrevétele, kritikája lenne, hiányosságot vagy hibát találna, nyugodtan kommenteljetek! kösz.

[2010. február 22.] Íme a legutóbbi dizájn és szerkezeti frissítésünk eredménye. És persze mindannak, ami nem látszik, de annál fontosabb, úgymint szerver csere. Egyelőre béta változatot böngészhettek, vagyis még egy-két finomhangolást végzünk a napokban, de a lényeg változatlan. Reméljük nektek is legalább annyira tetszik oldalunk és úgy gondoljátok, hogy az új elrendezéssel áttekinthetőbb lett!
[poll id=”182″]