Mint az árnyak

…szóval ez egy kisregény, amit C.J. Fayard írt, LMerlin tördelte, dizányolta, én (Vass Richárd) pedig illusztráltam. Sajnos elég hosszúra nyúlt az elkészítési idő, de úgy érzem, hogy látszani fog rajta a befektetett munka. Egy 260 oldalas kis féltégla lett, amivel -remélem-nem a széklábakat fogják egalizálni a rajongók.

Megjelenés közelébe jutott végre a Mint az árnyak címen futó kisregény, amelyen a készítők több évig dolgoztak. A könyv érdekessége egyébként, hogy Vass Richárd több, mint 80 (!) tusrajza illusztrálja a történetet.

A megjelenésről még nincsenek pontos adatok, de a készítők indítottak egy blogot is, ahol a műhöz kapcsolódó adalékanyagok lelhetők fel: vortexcity.blogspot.com

Vass Richárdot vélhetően senkinek nem kell bemutatni, a Vasárnapi Szafari (ITT elolvasható) című képregényével megnyerte a Galaktika tehetségkutatóját, 2007-ben pedig ugyanezért megkapta az Alfabéta-díjat is. Készített borítót a Buborékhámozó magazin számára, illetve kisebb képregényeket a Pinkhellbe. Az utóbbi időben minden idejét a Vortex (Mint az árnyak) projektre fordította.

További részletek hamarosan…