Kittenberger #3: A pokol kapujában

Cím: Kittenberger #3: A pokol kapujában
Szerző(k): Somogyi György, Dobó István, Tebeli Szabolcs
Kiadó: Oneway Media
Ár: 3990 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 60 oldal
Megjelenés: 2021.09.02
Megvásárolható: Közvetlen a szerzőtől
Online vásárlás: kepregenymarket.hu

A 2016-ban hatalmasat robbant, kritikai- és közönségsikernek egyaránt örvendő, Alfabéta-díjas Fabriqué en Belgique csak az első volt a Kittenberger kalandok sorában. A második kötet, A hiéna átka 2018. decemberében jelent meg, idén nyár végére pedig várhatóan befut a harmadik kötet is!

Somogyi György, Dobó István és Tebeli „Brazil” Szabolcs projektje a híres Afrika-kutató Kittenberger Kálmán kalandos életét dolgozza fel. A nagy reményekkel indult, de kudarcba fulladt Galaktika Steampunk Comix pályázat egy időre elvette az alkotók kedvét a mű befejezésétől, de a sorozat végül mégis folytatódik…

1908. A legendás vadász, Kittenberger Kálmán visszatér, és vele együtt a többiek is: Ács és Baka, Liza és Pierrot, valamint Damaszkin, hogy tovább járják kalandos éshumoros útjukat a 20. század elejének steampunk világban.

Kittenbergernek végre teljesül a vágya, amikor a titokzatos Gobelius bej vonatával újra eljut szeretett Afrikájába, ám hamarosan bajba kerül. Vajon sikerül a nyomába induló két bohém
kalandornak, Ácsnak és Bakának utolérnie őt, és vele együtt Gobelius vonatát, mielőtt a bej világot fenyegető ördögi terve célba ér?

Erről szól a népszerű sorozat 3. része.

Előzetes oldalak: