kepregenyaruhaz.hu

kepregenyaruhaz.hu néven valódi képregény áruház nyílt az interneten. Ezen a felületen, rövid időn belül valamennyi Magyarországon újonnan kiadott képregény megtalálható lesz, és az elmúlt évtizedekben megjelent, ma már antikvár kiadványok között is válogathatnak az érdeklődők. Várhatóan különleges, ritkaságnak számító füzetek, és könyvek is feltűnnek majd az oldalon, ezért érdemes rendszeresen látogatni a felületet, ahol idegen nyelvű kiadványok között is lehet válogatni. Eredeti képregény rajzokhoz, képekhez, vázlatokhoz, és dedikált nyomatokhoz is hozzájuthatnak a képregények szerelmesei. (Ezek szeptember 20-a után kerülnek fel az oldalra)
A hetedik képregény fesztiválra, megjelent strip10 magazin átdolgozott változatát is itt lehet megrendelni, személyesen pedig a Komikon képregény boltban lehet megvásárolni.
Folyamatosan frissülő hírekkel, érdekességekkel igyekeznek szórakoztatni a képregények szerelmeseit, hogy állandóan képben legyenek a napi történésekkel, megjelenésekkel kapcsolatban, és megemlékezzenek a képregény történelem kiemelkedő eseményeiről is.
(A „Képregény bulvár” hír felület szeptember 20-án indul) Szinte naponta változó akciók biztosítják a lehetőséget, a kedvezményes vásárlásra. A hét elején indult áruház, naponta bővíti árukészletét, és szervezi az akciókat. A Strip10 magazin 2990 forintért rendelhető meg, és ez az ár most a postaköltséget is tartalmazza. Az áruház első száz megrendelője közül tízen (akiket sorsolás útján, közjegyző jelenlétében választanak ki) visszakapják vásárlásuk teljes összegét. Nyitási akció keretében tízezer forint feletti vásárláskor, a szállítási költséget, a képregény áruház fizeti. A vásárlónak, csak a megrendelt termékek árát kell kifizetnie. A három képregény szakkönyv (Szuperhősök Magyarországon, Képregényiskola, és Comics
szocialista álruhában) együttes vásárlásakor az ár mindössze 7000 Ft, és nincs posta költség sem. Minél több termék kerül fel az oldalra, úgy bővül a kedvezményes vásárlások és akciók lehetősége. Tehát érdemes naponta látogatni az áruházat.