Judge Dredd – Dredd bíró aktái 01

Cím: Judge Dredd – Dredd bíró aktái 01
Szerző(k): Többen...
Kiadó: Fumax
Ár: 5995 5100 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 312 oldal
Megjelenés: 2020.06.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

FIGYELEM – könyvesbolti forgalomba NEM kerül!

A Dredd nem kerül könyvesboltba, mivel a tervezetnél kisebb példányszámban fog készülni, előreláthatólag rajtunk kívül a Szukits, Trillian és Fantasmania fog kapni belőle. … De ne aggódjatok, itt azért a limitáltabb példányszám nem azt jelenti, hogy olyan kis példányszámban készül, mint egy valódi limitált kiadvány, szóval nem fog öt perc alatt kifogyni.
A Dredd akták első kötetének megfelelő fogadtatása esetén a talán leghíresebb Dredd klasszikus történet, a Cursed Earth külön kötetben jelenhet majd meg, az nincs beválogatva ebbe az első kötetbe, de erre a terjedelméből nyilván rá lehetett jönni. (Forrás: a kiadó Facebook oldala)

A nem is oly távoli jövőben az emberiség hatalmas, túlnépesedett megavárosokba kényszerül, amelyekben a bűnözést szó szerint lehetetlen megfékezni – legalábbis hagyományos eszközökkel. Ennek az új kornak a rendfenntartói a bírók, akik egyben az esküdtszék és az ítélet-végrehajtó szerepét is betöltik. Messze kiemelkedik közülük Dredd bíró, aki vaskézzel, kérlelhetetlen következetességgel szerez érvényt a törvénynek.
Dredd bíró több mint negyven éve debütált a kultikus 2000AD magazin lapjain, és a kőkemény igazságszolgáltató azóta is egyike a legnépszerűbb képregényhősöknek.

Most induló sorozatunk első kötete a klasszikus kezdeteket mutatja be, és egy nagy ívű, méltán legendás történettel zárul: A nap, amikor meghalt a törvény modern, ma is aktuális mondanivalójával semmit sem vesztett frissességéből és élvezetes stílusából.

A kötet a Judge Dredd: Complete Case files 01 és 02 válogatott történeteit tartalmazza az eredeti megjelenés sorrendjében.

Írók: John Wagner, Malcolm Shaw, Joe Collins, Pat Mills, Peter Harris, Kelvin Gosnell, Gerry Finley-Day.
Rajzolók: Carlos Ezquerra, Ian Gibson, Brian Bolland, Mike Mcmahon, Brendan Mccarthy, Brett Ewins, Garry Leach, Ron Smith, John Cooper, Ron Turner

A tizennégy éves Lacikát kitöri a Frász! – Dredd bíró aktái