Újabb színész csatlakozott a Hõsökhöz

[Kuku] Míg a rajongók azt találgatják, hogy vajon az új hõsök milyen képességekkel fognak bírni és egyáltalán mikor indul a sorozat 2. évada, addig szép csendben újabb színészt igazoltak le a sorozathoz.

Nick D Agosto neve valószínûleg kevésbé ismert a hazai rajongók között, de jövõre valószínûleg ez megváltozik, hiszen Dania Ramirez után õ is csatlakozik a Heroes stábjához, ahol is a pompomlány Claire karakterének (Hayden Panettiere) fogja játszani az udvarlóját. (Logikus hiszen Claire eddig meleg barátja, Zach kikerült a képbõl, mivel õ lesz John Connor az új Terminátor-sorozatban.)

A színész elmondása szerint csúcs szuperképessége lesz – sokan a 'cool' szócska használatából azonnal a fagyasztásra gondoltak. Dana Ramirezzel ellentétben D'Agosto várhatóan csak visszatérõ szereplõ lesz, nem pedig állandó karakter, ami nem is csoda, hiszen a rengeteg fõszereplõvel operáló sorozat elsõ évadbeli alakjainak jó része is vissza fog térni õszre.

D Agosto legutoljára az itthon nem vetített Rocket Science filmben szerepelt a mozikban, emellett még olyan ismertebb sorozatokban vendégeskedett, mint a Doktor House, Odaát vagy a Nyomtalanul.

Forrás: sg.hu