Hulk (egylemezes DVD változat)

Az elismert rendező, Ang Lee (Tigris és Sárkány) úgy filmesítette meg a HULK című klasszikus Marvel képregényt, hogy a nagyszabású, látványos trükköket felvonultató szuperhős-mozi elemeit a klasszikus Universal horrorfilmek sötét románcainak és tragédiáinak hangulatával ötvözi.

Lee és stábja értelmezésében a HULK egyszerre szuperhős és szörnyeteg, vágyálom és rémálom, ily módon hűek maradtak a Stan Lee és Jack Kirby által megálmodott figura korai, felforgató szellemiségéhez, miközben kellő mértékben modernizálták a történetet, és a szereplőket mozgató veszélyeket és vágyakat a mába vetítették.

Eric Bana alakítja a tudós Bruce Bannert, akit egy katasztrofális kísérlet utóhatásaként belső démonai átalakítanak.

Az Oscar-díjas Jennifer Connely játssza Betty Rosst, akinek zsenialitása akaratlanul is segíti elszabadítani a Hulkot; Nick Nolte látható Banner briliáns apjának szerepében, aki tragikus örökséget hagy fiára, Sam Elliott pedig a szigorúan titkos katonai kutatóközpont parancsnokát testesíti meg.

Extrák:

  • Audiókommentár – Ang Lee rendezővel- MAGYAR FELIRATTAL
  • Bővített mód – Hulk-kamera: A haragon belül – A film megtekintése során lehetőség nyílik jelenetspecifikus werkfilmek megtekintésére!- MAGYAR FELIRATTAL
  • DVD-ROM

Hulk (USA – 2003)
Műfaj: akció, sci-fi, fantasy
Rendezte: Ang Lee
Szereplők: Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Nick Nolte, Josh Lucas, Lou Ferrigno, Stan Lee
Játékidő: 137 perc
Megjelenés dátuma: 2009. március 10.
Hangsávok: magyar DD5.1, angol DTS és DD5.1
Feliratok: magyar, angol

Online megrendelés: xpress.hu