Hercegnő szökésben kampány

Egy új magyar képregény keres támogatókat az interneten: Márton Luca Anna Hercegnő szökésben című művéhez tartozó Ko-Fi oldalon nem csak a részletekről tájékozódhatunk, de például karaktervázlatokat is nézhetünk.

A történet szinopszisa:

Történetünk során az északi királyságokba utazunk el. Nadin hercegnő, Silheim ország trónörököse lesz, mikor is a bátyja, Reginald elesik az évtizedek óta dúló háborúban. Az újdonsült örökös viszont egyáltalán nem akar királynő lenni. Szívesebben tölti idejét korcsolyázással a közeli tavon, vagy az őrök elől való meneküléssel. Azonban más is van, ami miatt nem kerülhet trónra. Valami, ami a skandináv mitológiához vezet vissza…

Az alkotó:

Márton Luca vagyok, grafikus, animátor és hobbi képregényrajzoló. A Képző- és Iparművészeti Szakgimnáziumban végeztem grafika szakon, most az Eszterházy Károly Egyetem tanulója vagyok.
15 évesen kezdtem el az első, elejétől a végéig megírt képregényem. Ezt a képregényt szeretném most nektek elkészíteni teljesen kidolgozott, kézzelfogható formátumban. Már alig várom!! ?

Az alkotó oldala a Facebookon.