Galéria és letöltés frissítések

[zoli79] Történt, hogy egy ideig technikai okokból nem volt hozzáférésem portálunk egy szeletéhez, így feltornyosult egy jókora adag intéznivaló. Ezt néhány hete el is intéztem, de elmaradt a nagyobb galériafrissítések után szokásos hírem. Ezért elnézéseteket kérem és pótlom is:

Galéria:
A tavaszi börzérõl készült utolsó fotók is végre kikerültek, így teljessé vált ez a galéria is. (Ami nem jelenti azt, hogy ha valakinek most jutna eszébe megosztani saját börzés képeit, az ne tehetné meg.)
A júniusi KKK képei is megtekinthetõek és a Kecskeméti Animációs Fesztiválba is bepillantást nyerhetünk, továbbá az Ünnepi Könyvhét képregényes standjának elsõ napjáról is kaphatunk néhány képet.
A galéria bõvült egy újabb részleggel: Útiképek!
Ennek lényege, hogy külföldi utazásaink során készített képregényes szemszögbõl izgalmas fotóinkat megosszuk itt egymással. Üzletek, fesztiválok, klubok, reklámok stb. Eddig három témához kaptunk képeket:
Barcelona: Norma Comics képregényüzlet és egy utcai újságos irigylésre méltó választéka.
Bologna: Az idei könyvvásár, mely képregényes fronton is jelentõsnek mondható. (Ezt jelzi, hogy több hazai kiadó képviselõje is kiutazott rá.)
Újvidék (Novi Sad): Stripoteka képregényklub. Azt hiszem minden rajongó álmában szerepelhet egy ehhez hasonló hely.
Jellemzõen az ebbe a részlegbe került képekrõl és más (képregényes) útiélményekrõl szóló sztorizgatásokat ebben a topicban találjátok meg.

Letöltések:

Zorro a RádioG-ben hosszasan beszélt a hazai képregényrõl, ezt 3 részletben letölthetitek tõlünk.

A beküldött anyagokat Krash (börze), ninja (börze), mano (börze), RobertDeNitro (börze), Csacso (KKK, KAFF. RadioG), zoli79 (Könyvhét, Stripoteka), Bayer Antal (Barcelona, Bologna) készítették. Nagy köszönettel tartozunk nekik!
Aki úgy érzi, hozzá tudna járulni galériánk bõvítéséhez, kérem szóljon itt a hír-hozzászólásban, vagy privátban! Mint látható, a fenti képek között is akad jónéhány gyengébb minõségû (pl. mobiltelefonnal készített) fotó, azonban így is nagy értékkel bírhat egyik-másik, tehát nem érdemes szerénykedni. :)