Filmhírcsomag v2 8.4

Hősnők, hősök és robotok: Macskanő, Vörös Szonja, Batman, Rozsomák, Plastic Man, Herkules, Hellboy, Conan, Thor, Hangyaember, WatchMen, Robotzsaru, Vasember, Transformers, Terminator. Az igencsak hosszúra nyúlt hírekért klikk

Darren Aronofsky rendezi a Robotzsarut

Ezúttal már kérdőjel nélkül áll a címben a rendező neve, hiszen az MGM megegyezett a direktorral és a forgatókönyvet készítő David Selffel is, aki egyébként A kárhozat útját is megalkotta.
Nemrégiben felreppent a hír, miszerint a Pí, Rekviem egy álomért és a A forrás direktora is beszáll a blockbusterek világába és a mai napig komoly kultusszal rendelkező Robotzsaru új verzióját forgja leforgatni az MGM számára. Az értesülés immáron hivatalos bejelentés formájában is megerősítést nyert.
A sztorit A kárhozat útját is készítő David Self szolgáltatja. „Darren egy hihetetlenül tehetséges és egyedi látásmóddal rendelkező rendező, David pedig Hollywood egyik legtehetségesebb írója” – indokolta a választást az MGM vezetője, Mary Parent.
A stúdió szeretné, ha hamar elkezdődne a munka, hiszen 2010-ben mozikban akarja tudni az új Robotzsarut. (sg.hu)

A Rekviem egy álomért című filmet jegyző Darren Aronofsky rendezi a Robotzsaru új verzióját, ami nem remake és nem folytatás, viszont hangulatában megpróbálják azt visszaadni. A bemutatót 2010-re várhatjuk. (cinematrix.hu)

Joker-sminkben tartóztatták le a lopós rajongót

Egy moziból próbálta meg ellopni az új Batman-film plakátjait az a húszéves tolvaj, akit Joker-sminkben fogtak el. A michigani Spencer Taylor az akcióhoz Joker lila öltönyét is magára húzta. Végül a mozialkalmazottak állították meg, majd a kiérkező rendőrök letartóztatták. Most lopással és rongálással vádolják. (cinematrix.hu)

A kepregeny.net olvasóinak nem kell ilyen eszközökhöz folyamodnia, hiszen hamarosan nyereményjátékot indítunk a filmhez kapcsolódóan, és posztert is lehet majd nyerni!

Megvan Batman új ellensége?

Gary Oldman egy interjúban elárulta, hogy Heath Ledger sajnálatos halála nem akadályozhatja meg egy harmadik Batman-film elkészítését, hiszen nem fontos Jokert szerepeltetni benne, mikor ott van még Rébusz is.
Persze azért Kétarcot se felejtsük el. És máris beficcen egy déja vu, hiszen anno a Mindörökké Batmanben is együtt szerepeltek, akkor még Tommy Lee Jones és Jim Carrey prezentálásában. Azt már azért előre leszögezhetjük, hogy Christopher Nolan tuti átalakítja a két karaktert és bizonyára jobban hasonlít majd a képregényben szereplő gonosztevőkre, mint a filmben vihogó dilisekre.
És máris felbukkan egy név is, mely talán nem is annyira pletyka. Rébusz szerepére Jim Carrey mellett Robin Williams is esélyes volt, ám végül kiesett a kosárból. Most – a pletykák szerint – viszont megkapja a lehetőséget a bizonyításra az idős színész. A The Dark Knightból időközben megjelent egy újabb előzetes is, mely fent látható. A premier július 18-án esedékes.
Időközben Christian Bale kijelentette, hogy amíg ő alakítja a Denevérembert, addig nem tűr meg maga mellett semmilyen Robint. A Batman és Robint elnézve ezt nem is bánjuk. (sg.hu)

Angelina Jolie lehet az új Macskanő

Angelina Jolie lehet az új Macskanő, miután állítólag már a tárgyalások végéhez közelednek a színésznővel. A 74 éves Julie Newmar, aki a 60-as években játszotta a szuperhősnőt, már jóváhagyta a választást: „Angelinának nagyon jól állna a szerep. Nem csoda, hogy érdekli, Macskanő Batman egyetlen igaz szerelme”. Macskanő utolsó inkarnációja Halle Berry volt, akit négy éve porig aláztak a kritikusok az alakításáért. (cinematrix.hu)

Oldalak: 1 2 3 4 5